Cultura

FOTO

La consellera de Cultura visita el Port de Tarragona i les seves instal·lacions dedicades a l'activitat cultural

query_builder   18 febrer 2022 15:03

event_note Nota de premsa

La consellera de Cultura visita el Port de Tarragona i les seves instal·lacions dedicades a l'activitat cultural

Visita al MNAT

La consellera de Cultura, Natàlia Garriga i Ibáñez, ha fet avui una visita institucional al Port de Tarragona i a les seves instal·lacions dedicades a l'activitat cultural, convidada per l’Autoritat Portuària del Port de Tarragona.  

Durant la visita, la consellera s'ha declarat plenament conscient de "la importància de la tasca que el Port de Tarragona desenvolupa per mantenir la seva component de port/ciutat, preservant en tot moment la seva vocació de sostenibilitat oberta a la cultura i a l'essència del seu territori".


La visita de la consellera s’ha iniciat a la seu institucional del Port de Tarragona, on ha estat rebuda pel seu president, Josep Maria Cruset i Domènech, i pel seu director general, Ramon I. Garcia Rodríguez.  La consellera s’ha trobat amb els membres del Comitè Executiu de l’entitat i ha signat en el seu Llibre d’Honor.  

Seguidament, Garriga ha visitat les instal·lacions del Museu del Port de Tarragona, al refugi 2 del Moll de la Costa, acompanyada també per la seva directora, Mercè Toldrà. Des de l’estiu de l’any 2020, el Port de Tarragona ha estat treballant en el procés d’una renovació integral de l’espai cultural i històric de la ciutat. Les obres han culminat en gairebé un any en què, el magatzem construït al primer terç del segle XX, s'ha convertit en un nou i modern espai per exposar el fons patrimonial portuari, i a la vegada, en una nova oferta museogràfica caracteritzada per avançats mitjans audiovisuals i interactius. 

La visita de la consellera ha continuat amb un recorregut pel Museu Nacional d’Arqueologia de Tarragona (MNAT) situat actualment al Tinglado 4, al Moll de Costa. La directora Mònica Borrell ha acompanyat la titular de Cultura en aquesta visita. El Moll de Costa ha esdevingut una marca cultural a Tarragona i inclou espais com els tinglados, el Museu, l’Arxiu o els carrers del barri marítim del Serrallo. 

 

 

 

 

2  

Imatges

Visita el Port de Tarragona

Visita el Port de Tarragona 201

Visita al MNAT

Visita al MNAT 346

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia