Drets Socials

Àngels Canals assumeix la gerència del Consorci de Serveis Socials de Barcelona

query_builder   18 febrer 2022 15:30

event_note Nota de premsa

Àngels Canals assumeix la gerència del Consorci de Serveis Socials de Barcelona

El consell de govern del Consorci de Serveis Socials de Barcelona (CSSB) ha nomenat Àngels Canals i Vilà gerent d’aquest òrgan, constituït per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Canals, que s’incorporarà el proper 1 de març, és llicenciada en Dret per la UB i funcionària del cos superior de la Generalitat de Catalunya des de 1987. Actualment ocupa una plaça tècnica a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i entre 2011 i 2015 va ser gerent de l’Institut Municipal de Serveis Socials de Barcelona.

A l’administració pública també ha estat, entre d’altres, subdirectora general d’Assistència Jurídica i d’Innovació a l’Administració Local al Departament de la Presidència (2016-2021); subdirectora general de Cooperació Local (2016) i  responsable de projectes al Comissionat per la Transparència (2015-2016) al Departament de Governació i Relacions Institucionals; subdirectora general de Col·lectius Especials al Departament d’Empresa i Ocupació (2011), i responsable de programes per a les famílies i adjunta a la Secretaria de Famílies (2004-2007).

El CSSB té la funció de programar prestar i gestionar els serveis socials d’atenció especialitzada a la ciutat. L’objectiu principal és oferir uns serveis de qualitat per a la ciutadania amb els recursos adequats a les seves necessitats, així com adaptar-se a les noves realitats i reptes que presenten.

El Consorci gestiona la totalitat dels recursos residencials de la ciutat al servei de la infància i l’adolescència, les persones amb discapacitat, i les dones, així com diversos recursos residencials de joves i persones amb drogodependències. El CSSB també forma part del sistema d’informació i atenció a la ciutadania sobre autonomia personal i dependència de la ciutat de Barcelona.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia