Mossos d'Esquadra

Detingut per homicidi imprudent a Vidreres

Els Mossos d'Esquadra detenen un conductor que ha provocat un accident de trànsit mortal a Vidreres (la Selva)

query_builder   19 febrer 2022 13:19

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra detenen un conductor que ha provocat un accident de trànsit mortal a Vidreres (la Selva)

Al detingut també se l’imputa la presumpta autoria d’un delicte contra la salut pública al trobar-li 96 grams d’haixix i 975 euros en moneda fraccionada

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra han detingut aquest matí un home, de 31 anys, per un homicidi per imprudència greu, al conduir sota els efectes de les drogues, i per conducció temerària.

Els fets han passat pels volts de les 01.10 hores d'aquest matí al quilòmetre 7,9 de la C-63, al terme municipal de Vidreres (la Selva) quan s'ha produït una sortida de via d’un turisme.

Diverses patrulles de Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat i SEM s'han adreçat al lloc i han atès l’acompanyant del conductor que, com a conseqüència de la violència del xoc, havia sortit projectada del vehicle.

Després de ser atesa al lloc pels membres del SEM, a conseqüència de les greus ferides patides en l’accident, la dona ha mort en el trasllat a l’hospital de Blanes.

El conductor ha resultat ferit lleu i, després de ser atès, ha donat positiu en la prova de detecció de drogues, fet que ha motivat la seva detenció com a presumpte autor d’un homicidi imprudent i un delicte contra la seguretat vial al conduir sota els efectes de substàncies estupefaents.

Posteriorment s’ha fet un escorcoll al detingut on se l’ha comissat una peça d’haixix de 96 grams i 975 euros en moneda fraccionada, davant d’aquests fets també se l’ha imputat la presumpta autoria d’un delicte contra la salut pública.

El conductor passarà properament a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.

Àrea de Comunicació
Girona, 19 de febrer de 2022

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia