President

Inauguració Any Dharma

President Aragonès: "Cada vegada que el país ha hagut d'alçar la veu, l'Elèctrica Dharma ha estat al costat"

query_builder   20 febrer 2022 15:21

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "Cada vegada que el país ha hagut d'alçar la veu, l'Elèctrica Dharma ha estat al costat"

  • El cap de l’Executiu, acompanyat de la consellera de Cultura, ha encapçalat aquest migdia, a Barcelona l’acte inaugural de l’Any Dharma, que commemora el 50è aniversari d’aquest grup musical

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha encapçalat aquest migdia l’acte inaugural de l’Any Dharma, que commemora el 50è aniversari d’aquest grup musical. En el decurs de la seva intervenció, Aragonès ha posat de relleu l’aportació d’aquest grup a la història del país perquè “la Companyia Elèctrica Dharma no representeu només la música d’una generació sinó de moltes, i això és molt complicat d’aconseguir”.

Inauguració Any Dharma
{"name":"2022/02/20/15/18/65d481ed-5634-49a2-8a15-0ddee6d0c28b.jpg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":"369"}

Per a Aragonès, “la història d’un país no només són anys que passen sinó també lluites compartides, esperances, horitzons de futur que volem que estiguin en el present, i sempre que hem hagut d’alçar la veu, vosaltres heu posat la música: sigui contra la guerra, en favor dels drets dels refugiats, de la independència o de la llibertat dels presos polítics”. I ha insistit: “sempre hi heu estat, i us volem agrair aquest compromís”.

L’acte inaugural s’ha celebrat al Casal Font d’en Fargues de Barcelona i ha comptat també amb l’assistència de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, així com altres representants polítics i del sector musical. Els integrants del grup han explicat els diferents actes organitzats fins l’any vinent per commemorar els seus 50 anys a sobre d’un escenari, i que precisament va començar en aquest Casal Font d’en Fargues.

5  

Imatges

Inauguració Any Dharma

Inauguració Any Dharma 529

Inauguració Any Dharma (2)

Inauguració Any Dharma (2) 593

Inauguració Any Dharma (3)

Inauguració Any Dharma (3) 496

Inauguració Any Dharma (4)

Inauguració Any Dharma (4) 540

Foto intervenció president

Foto intervenció president 369

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia