Drets Socials

Habitatge

Drets Socials ha evitat, a la demarcació de Girona, 574 desnonaments durant el 2021 i ha ajudat 8.483 famílies a pagar el lloguer

query_builder   23 febrer 2022 09:00

event_note Nota de premsa

Drets Socials ha evitat, a la demarcació de Girona, 574 desnonaments durant el 2021 i ha ajudat 8.483 famílies a pagar el lloguer

El Departament de Drets Socials, mitjançant l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, ha afavorit que 574 famílies de la demarcació de Girona puguin romandre en els seus habitatges amb ajuts directes destinats a atendre la urgència dels pagaments de les rendes, amb acords pactats gràcies a la mediació d’Ofideute i amb la implementació del programa Reallotgem.

S’han  concedit  8.483 ajuts ordinaris per pagar el lloguer, a la demarcació de Girona. Aquests ajuts estan dirigits a les persones que no es troben en situació de vulnerabilitat imminent, però que s’hi podrien veure abocades si no compten amb una ajuda per a les despeses del lloguer del seu habitatge habitual.

Així mateix, la Generalitat ha ampliat el seu parc  i ha adquirit més de 3.500 habitatges mitjançant la fórmula de compra per tanteig, 80 dels quals s’han adquirit l’any 2021 a la demarcació de Girona.  

El passat dia 10 de febrer,  la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, i el secretari d’Habitatge i Inclusió Social, Carles Sala, van explicar en roda de premsa les xifres generals d’inversió en habitatge a Catalunya i van fer una valoració de les darreres  actuacions en matèria d’habitatge iniciades per l’estat espanyol i que podeu recuperar en aquest enllaç.

https://drive.google.com/file/d/1ks75QEMBuYdmKUxNIRMe9G4VbARmLB0r/view?usp=sharing

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia