Empresa i Treball

cartell de la campanya

TURISME

A partir de demà es podran descarregar els bons descompte de la campanya L'Estalviatge per viatjar per Catalunya

query_builder   27 febrer 2022 12:00

event_note Nota de premsa

TURISME

A partir de demà es podran descarregar els bons descompte de la campanya L'Estalviatge per viatjar per Catalunya

  • Aquesta iniciativa del Departament d’Empresa i Treball permetrà fer turisme de proximitat amb descomptes de fins a 150 euros
  • Amb els bons es podran fer escapades de l’1 de març al 29 d’abril, excepte Setmana Santa
cartell de la campanya
cartell de la campanya
A partir de demà, 28 de febrer, es podran començar a fer les reserves per viatjar per Catalunya amb una bonificació del 50% de la factura amb un màxim de 150 euros per contractació. Les persones que vulguin gaudir d’aquest descompte s’hauran d’inscriure telemàticament per mitjà de la plataforma estalviatge.cat.

A través de la campanya L’Estalviatge, el Departament d’Empresa i Treball preveu incentivar el turisme de proximitat abans i després de Setmana Santa mitjançant un sistema de bons turístics entre el públic català. Els viatges es podran començar a gaudir a partir de l’1 de març i s’allargaran durant el mes d’abril (excepte del 9 al 18 d’abril) fins a esgotar els 1,5 milions d’euros de pressupost.

Podran ser objecte d’ajut els viatges combinats, contractats per mediació d’una agència de viatges adherida a la campanya, que incloguin una pernoctació en un allotjament turístic català associada amb, almenys, un dels següents tipus de serveis de viatge: transport de passatgers, lloguer de turismes o altres vehicles de motor, i altres serveis turístics com per exemple, activitats, excursions amb guia o entrades a museus o concerts.

És la primera vegada que Turisme de la Generalitat promou bons turístics per incentivar que la ciutadania  de Catalunya viatgi pel seu territori. L’objectiu és fomentar la desestacionalització del turisme i afavorir la desconcentració i la diversificació territorial, i alhora donar suport a tots els agents turístics que estan patint de manera directa els efectes de la crisi provocada per la COVID-19. L’Estalviatge també vol contribuir a l’allargament de la temporada, els contractes laborals i l’activitat econòmica del sector.

 

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

4  

Imatges

Seu Vella de LLeida_ACT_Oriol Clavera

Seu Vella de LLeida_ACT_Oriol Clavera 1044

Delta de l'Ebre_ACT_Lluís Carro

Delta de l'Ebre_ACT_Lluís Carro 919

imatge de la campanya

imatge de la campanya 726

imatge de la campanya 2

imatge de la campanya 2 753

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia