Administració i Funció Pública

La consellera Vilagrà visita el MWC

La consellera Vilagrà visita el Mobile World Congress

query_builder   28 febrer 2022 17:42

event_note Nota de premsa

La consellera Vilagrà visita el Mobile World Congress

En el context de la transformació de l’administració pública i digital, la titular de la Presidència ha visitat les empreses catalanes presents a la fira
La consellera Vilagrà visita el MWC

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, ha visitat aquesta tarda el Mobile World Congress (MWC). La titular de la Presidència ha visitat l’estand de la Generalitat i ha recorregut l’Espai Catalunya, on una cinquantena d’empreses i entitats de l’ecosistema tecnològic català mostren els seus productes i serveis.

En el context de la transformació digital de l’Administració de la Generalitat, la consellera Vilagrà ha volgut conèixer les darreres tendències en connectivitat, 5G, intel·ligència artificial, internet de les coses o emmagatzematge al núvol i la seva possible aplicació en la millora de la prestació dels serveis públics. En aquest sentit, la visita s’emmarca en l’impuls decidit del Govern a una transformació profunda de l’Administració, que significa un nou model de relació amb la ciutadania, amb el disseny de serveis proactius i personalitzats que donen resposta a les necessitats de les persones.   

Part de la visita al MWC l’ha fet junt amb el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent Ramió. La consellera Vilagrà ha estat acompanyada del secretari d’Administració i Funció Pública, Joan Jaume Oms, i la directora general d’Administració Digital i Organització, Núria Espuny Salvadó.

3  

Imatges

Foto 1

Foto 1 1723

Foto 2

Foto 2 1869

Foto 3

Foto 3 1367

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia