Quan el proper dia 6 tanqui definitivament les portes a Palau Robert, l’exposició sobre el moviment underground i la contracultura a la Catalunya dels anys 70 presentarà unes dades impressionants de visites, venda de catàlegs, repercussió mediàtica, activitats paral·leles i possibles itineràncies futures.

underground

Com a conseqüència de tot plegat s’ha generat una dinàmica que té per objectiu aprofitar l’impuls generat per salvaguardar i recuperar definitivament el patrimoni d’aquells anys, alhora difícils i apassionants. Diverses institucions i organismes han mostrat el seu interès en aquest sentit.

Sigui com sigui, han sigut més de 60.000 les persones que han volgut conèixer de prop aquesta realitat molt vinculada als anys finals del franquisme i de la transició, quan un nombre significatiu de joves van plantejar una forma de vida radicalment alternativa.

Diumenge dia 6 l’exposició s’acomiada del Palau Robert, doncs, però atès l’èxit que l’ha acompanyat des de la seva inauguració, no és agosarat imaginar que trobi nous escenaris on ser presentada. Es treballa, de moment, per mirar de traslladar-la a Madrid i Sevilla, entre d’altres destinacions possibles.

CONTACTE PREMSA PALAU ROBERT:
Sandra Iglesias sandra.iglesias@gencat.cat
Martí Porter mporter@gencat.cat