Direcció General de Comunicació

NOMENAMENTS

NOMENAMENTS

query_builder   1 març 2022 12:48

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS

Josep Maria Galí i Izard, delegat del Govern de la Generalitat a França

Nascut a Barcelona el 1961.

És llicenciat en Ciències empresarials i MBA a ESADE (1979-1984). Va obtenir el DEA Stratégie Management a la Université de Paris IX Dauphine (1988-1989), i té un doctorat en Management per la HEC Paris (1988-1993).

Doctor en Gestió i Administració (HEC Paris), acumula 35 anys d'activitat acadèmica, consultoria i gestió a ESADE, EAE, la UAB i la UPF-BSM.

Fins ara era el vicedegà de Desenvolupament i Partner Programs a la UPF-BSM, responsable de dirigir programes Ex Ed a mida de les organitzacions, i codirector d'un Postgrau d'Administració Local. Ha exercit activitat docent en quatre idiomes (anglès, francès, català i espanyol) a diferents universitats: ESADE, UPF-BSM, EADA, EAE, Universitat Adolfo Ibañez (Santiago de Xile), ESAN (Lima), la UAB i la Universitat del País Basc.

A més, durant 20 anys ha compaginat l'activitat acadèmica amb la consultoria en empreses de diferents sectors i dimensions, públiques i privades. És expert en l’estudi del consum i en la definició d’estratègies empresarials i de polítiques públiques a partir del coneixement d’aquest fenomen. Ha treballat en projectes de prospectiva amb especial èmfasi en el consum sostenible i en l’aplicació de polítiques de sostenibilitat. És coautor de l’obra Màrqueting de Sostenibilitat: una perspectiva global, entre altres llibres de gestió i administració.