Servei Català de Trànsit

SCT

Ramon Lamiel: 4 dels 10 morts a la Catalunya Central van ser motoristes

query_builder   1 març 2022 17:10

event_note Nota de premsa

Ramon Lamiel: 4 dels 10 morts a la Catalunya Central van ser motoristes

El titular de Trànsit ha anunciat una triple acció per reduir la sinistralitat d’aquest col·lectiu: campanyes informatives, formació en carretera i controls més dinàmics amb motos espiell
CatCentral



El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Ramon Lamiel i  la delegada territorial del Govern a Catalunya Central, Rosa Vestit han presentat aquest dimarts, 1 de març, el balanç de sinistralitat de la vegueria de la Catalunya Central del 2021.

 

La delegada territorial del Govern a Catalunya Central, Rosa Vestit ha destacat que “les dades a la Catalunya Central són positives, a excepció de la comarca Osona i cal continuar treballant per tal que la sinistralitat continuï baixant”. El director de l’SCT, Ramon Lamiel també ha posat en relleu que “Osona va concentrar 6 dels 10 morts d'aquesta vegueria i hi hem d'actuar". Respecte la sinistralitat de l’any passat en aquest territori, Lamiel ha remarcat que 4 dels 10 morts a la Catalunya Central van ser motoristes i ha anunciat que per reduir la sinistralitat d’aquest col·lectiu: “Portarem a terme una triple acció: campanyes informatives, formació en carretera i controls més dinàmics amb l’ús de motos espiell”.

 

A la presentació també hi han assistit el cap de l’Àrea Regional de Trànsit dels Mossos d’Esquadra a Catalunya Central, l’inspector Francesc Parra, la directora dels Serveis Territorials d’Interior a Catalunya Central, Elena Roca Rosés, i la cap del Servei Territorial de Trànsit a Barcelona, M. Assumpció Gil.

 

(S’ADJUNTA EL DOSSIER DEL BALANÇ DE SINISTRALITAT DE LA CATALUNYA CENTRAL DE 2021)

 

 

 

1  

Fitxers adjunts

DOSSIER CATALUNYA CENTRAL 2021

DOSSIER CATALUNYA CENTRAL 2021
PDF | 142

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia