Salut

salut

El conseller Argimon anuncia que Casa Seat, a Barcelona, serà un punt de vacunació fix a Catalunya

query_builder   2 març 2022 14:56

event_note Nota de premsa

El conseller Argimon anuncia que Casa Seat, a Barcelona, serà un punt de vacunació fix a Catalunya

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, acompanyat del president de la companyia automobilística SEAT S.A., Wayne Griffiths; de la directora de Salut, Seguretat i Emergències de SEAT S.A., la Dra. Patricia Such; del president de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, del Dr. Bonaventura Clotet; i de l'economista de la salut- Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, Francesc López.
El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha anunciat avui que Casa Seat, a Barcelona, serà a partir d’ara un punt de vacunació fix a Catalunya. Argimon ho ha avançat durant la presentació del balanç de les accions de col·laboració de SEAT S.A. en la lluita contra la COVID-19.

Casa Seat és el segon punt on més vacunes s’estan administrant arreu de Catalunya, després de Fira de Barcelona.

El conseller de Salut ha agraït a la companyia automobilística “el suport, la col·laboració i la implicació” en diferents accions en la lluita contra la COVID-19, especialment en la campanya de vacunació. En aquest sentit, Argimon ha afirmat que “Seat ens ha ajudat a assolir uns alts nivells de cobertura contra la COVID i ha participat de l’èxit de la campanya i dels resultats de protecció de la població que s’han assolit”.

El conseller ha destacat també que els “motorhomes” de Seat, -vehicles que s’utilitzen durant les competicions esportives, adaptats per a l’ús sanitari- van permetre arribar a determinats barris on hi havia cobertura baixa i a persones amb dificultats d’accés als punts de vacunació habituals o amb problemes per demanar cita prèvia. També ha afirmat que van ser un recurs “molt valuós”, que no es limitava només al vehicle, sinó que anava acompanyat de professionals.

A l’acte, també hi ha participat el president de la companyia automobilística SEAT S.A., Wayne Griffiths; la directora de Salut, Seguretat i Emergències de SEAT S.A., la Dra. Patricia Such; el president de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, el Dr. Bonaventura Clotet; i l’economista de la salut- Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, Francesc López.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia