Bombers

Una persona ha mort en precipitar-se a Queralbs (Ripollès)

query_builder   4 març 2022 19:15

event_note Nota de premsa

Una persona ha mort en precipitar-se a Queralbs (Ripollès)

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 12.14 hores, que un una persona s’havia precipitat accidentalment a prop del refugi de Coma de Vaca (Ripollès) mentre estava realitzant una ruta per la zona amb altres tres familiars. Al lloc, s’hi han desplaçat amb l’helicòpter de rescat efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat amb personal mèdic del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

A l’arribada dels efectius al lloc de l’accidentat, la víctima estava inconscient amb  aturada cardiorespiratòria i li han iniciat les maniobres RCP.

Paral·lelament, el SEM també ha desplaçat un helicòpter medicalitzat al lloc de l’accident, el qual ha aterrat a Queralbs on l’helicòpter de rescat dels Bombers de la Generalitat n’han recollit el personal i l’han aproximat fins al punt on hi havia la víctima i la resta de personal atenent-la. Finalment, les maniobres RCP han estat insatisfactòries i l’home, de 66 anys, ha mort.

S’ha informat a Mossos d’Esquadra, els quals hi han desplaçat amb helicòpter agents de la Unitat d’Intervenció de Muntanya (UIM) i s’han fet càrrec de la investigació i les diligències judicials pertinents.

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia