Empresa i Treball

LOGO FASHION CONNECT

MODA

080 Barcelona Fashion Connect tindrà lloc el 31 de març novament en format digital

query_builder   14 març 2022 11:00

event_note Nota de premsa

MODA

080 Barcelona Fashion Connect tindrà lloc el 31 de març novament en format digital

LOGO 080 FASHION CONNECT
.
  • L’espai comercial del 080 Barcelona Fashion comptarà en aquesta edició amb la participació d’una vintena de marques catalanes entre les quals Lola Casademunt, Yerse, Sita Murt, Escorpion i Yolancris
  • Serà novament digital, un format que multiplica l’assistència de compradors internacionals i suposa un increment del nombre de contactes, reunions bilaterals i acords de venda aconseguits durant la jornada
  • La darrera edició del 080 Barcelona Fashion Connect, celebrada l’octubre passat, va batre rècord d’assistència amb 180 compradors internacionals

La nova edició del 080 Barcelona Fashion Connect —el showroom organitzat per la Generalitat a través del Departament d’Empresa i Treball, i pel Clúster català de la Moda (MODACC)-, tindrà lloc el proper 31 de març.

La trobada comercial, que es fa en el marc del 080 Barcelona Fashion, serà novament digital, un format sorgit arran de la pandèmia que ha resultat exitós, ja que multiplica l’assistència de compradors internacionals i suposa un increment del nombre de contactes, reunions bilaterals i acords de venda aconseguits durant la jornada.

Una vintena de marques catalanes de moda de dona i complements ja han confirmat la seva participació a l’esdeveniment per presentar davant de compradors d’arreu del món les seves col·leccions per a la propera temporada. Entre les marques inscrites hi ha Aldomartins, Escorpion, Sita Murt, Guitare, Lola Casademunt, Yerse, Torras, Designers Society, Nou Moscada, Leap Concept, Perpetummobile, Baluard Barcelona, Miu Sutin, Yolancris, Una Somiatruites, Brava Fabrics, Mimochula, Mus&Bombon i Mirror in the Sky, i es preveu que aquesta setmana s’acabin d’omplir les places que encara queden disponibles per a expositors.

Al llarg de la jornada, les marques podran explicar online els seus trets distintius i mostrar les seves col·leccions en presentacions de 15 minuts. També podran fer trobades bilaterals amb els compradors inscrits, la majoria agents, distribuïdors, representants de plataformes d’e-commerce i altres perfils professionals, amb alta capacitat de compra internacional.

Les places per a compradors encara estan obertes, i des de l’organització es treballa amb especial interès per aconseguir el màxim nombre de visitants d’arreu del món  com Croàcia, Eslovènia o Austràlia, a través de les oficines de la Generalitat en aquests països, ja que es tracta de mercats amb alta capacitat de compra i interessats en la moda que es fa a Catalunya. A la passada edició celebrada el mes d’octubre de 2021 es va batre rècord d’assistència al Showroom amb 180 compradors internacionals.

La plataforma del 080 Barcelona Fashion Connect es mantindrà operativa durant tot el mes d’abril, perquè les marques puguin deixar-hi documents i vídeos d’interès per als agents, i els compradors amb diferències horàries respecte Europa puguin visualitzar els continguts quan sigui més escaient.

El showroom 080 Barcelona Fashion Connect és el primer acte que se celebra en el marc de la 29a edició del 080 Barcelona Fashion, que tindrà lloc del 5 al 8 d’abril també en format digital.

Segueix-nos a les xarxes socials___________________________

 

Facebook CCAM: https://www.facebook.com/ccamcat/

Twitter CCAM: https://twitter.com/ccamcat

Facebook 080 Barcelona Fashion: https://www.facebook.com/080BcnFashion

Twitter 080 Barcelona Fashion: https://twitter.com/080_bcn_fashion 

Instagram 080 Barcelona Fashion: https://www.instagram.com/080bcnfashion/

Twitter: @empresacat

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia