Direcció General de Comunicació

Llibreria en línia de la Generalitat

Nova llibreria en línia de la Generalitat

query_builder   21 març 2022 15:22

event_note Nota de premsa

Nova llibreria en línia de la Generalitat

  • La Llibreria de la Generalitat es renova i s’adapta als dispositius mòbils
  • Compta amb més de 6.000 títols editats pels diversos departaments i organismes de la Generalitat, des de publicacions especialitzades a divulgatives.
Llibreria en línia de la Generalitat

Quan falta un mes per Sant Jordi, la Llibreria en línia de la Generalitat de Catalunya s’ha renovat amb un nou disseny que s’adapta als dispositius mòbils i simplifica diverses funcionalitats. La nova Llibreria posa a l’abast de la ciutadania, en un entorn segur, la compra de les publicacions editades pels diversos departaments i organismes de la Generalitat, de vegades difícils d’adquirir al circuit comercial.

Al catàleg d’aquesta Llibreria, amb més de 6.000 títols, s’hi troben des de publicacions de divulgació a publicacions tècniques o acadèmiques, amb un ventall temàtic que abraça tots els àmbits d’actuació del Govern. Així, per exemple, en formen part les publicacions del Memorial Democràtic (Llibres contra bombes, Elna, la maternitat, etc.), del Departament de Cultura (el recent i fascinant Joan Perucho. Creació, imaginació i bon gust o les últimes obres estrenades al Teatre Nacional) o materials científics, tècnics, econòmics, socials, administratius o jurídics dels diferents departaments i organismes de la Generalitat, com ara els estudis específics de l’Institut d’Estudis de l’Autogovern o els complets “Catàlegs de paisatge” del Departament de Polítiques Digitals i Territori o la col·lecció “Referents” d’estudis d’història.

Aquesta acció de renovació de la Llibreria, s’insereix en els eixos 1 i 3 del Pla de Govern de la XIV legislatura, dins els àmbits de “Bon govern i govern obert” i “Polítiques digitals”.

Des de la seva obertura el 2009, la Llibreria en línia de la Generalitat ha servit comandes a 24 països diferents. A més de la Llibreria en línia, les publicacions de la Generalitat també es comercialitzen a través de les llibreries privades, amb una especial vinculació amb les més de 50 llibreries que formen part de la Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat.


Enllaços

Nova Llibreria en línia de la Generalitat:

https://llibreria.gencat.cat

Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat de Catalunya

https://dogc.gencat.cat/ca/publicacions-de-la-generalitat-de-catalunya/xarxa-de-llibreries-acreditades-de-la-generalitat-de-catalunya/index.html
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia