Bombers

Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi que afecta una nau industrial a Montornès del Vallès (Vallès Oriental)

query_builder   18 març 2022 20:22

event_note Nota de premsa

Els Bombers de la Generalitat treballen en un incendi que afecta una nau industrial a Montornès del Vallès (Vallès Oriental)

Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 18.53 hores, d’un incendi que afectava una nau industrial al carrer Antonio Machado, de Montornès del Vallès.

Segons les primeres informacions, el foc cremava, al pati de l’empresa, bidons amb líquid inflamable, palets i algun dipòsit, però a l’arribada dels efectius l’incendi ja afectava completament la nau. A l’interior no consta que hi haguessin treballadors.

Fins al lloc, s’hi han desplaçat 17 dotacions (dues autoescales, deu camions d’aigua i cinc vehicles lleugers de coordinació i comandament), entre les quals efectius del GROS (Grup de Suport Operatiu).

Es treballa en les tasques d’extinció de l’incendi, totalment desenvolupat, des de l’exterior, per contenir la seva propagació a les naus del costat. També es treballa per contenir, amb escuma, el líquid inflamable que vessa dels bidons.

Propera, a la zona de l’incendi, hi ha una benzinera que no està afectada.

També s’hi han desplaçat efectius dels Mossos d’Esquadra, ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques, i Policia Local.

 

`