Direcció General de Comunicació

Escoles Tàndem

El Govern aprova un acord per ampliar el programa Escoles Tàndem amb un nou centre

query_builder   22 març 2022 14:23

event_note Nota de premsa

El Govern aprova un acord per ampliar el programa Escoles Tàndem amb un nou centre

  • L’acord serà entre el Departament d’Educació, la Fundació Catalunya-La Pedrera i el British Council

El Govern ha aprovat la subscripció d’un acord entre el Departament d’Educació, la Fundació Catalunya-La Pedrera i el British Council per tal d’ampliar el programa Escoles Tàndem amb un nou centre: l’Escola Alexandre Galí de Barcelona.

Les Escoles Tàndem suposen un impuls a la col·laboració entre un centre educatiu i una institució per singularitzar el centre en un procés d’innovació. Al mateix temps, vol promoure i afavorir l’èxit educatiu a partir de l’especialització en una àrea d’aprenentatge que serà eix fonamental del projecte del centre educatiu.

En aquest cas, el conveni alinea l’Escola Alexandre Galí i el British Council per tal que aquest darrer ajudi a promoure la llengua anglesa entre l’alumnat i el professorat del centre. Per aquest motiu, s’aportaran eines i recursos al professorat per tal d’utilitzar l’anglès i les metodologies d’innovació pedagògica com a eina d’aprenentatge en els diferents àmbits competencials.

El conveni estableix que el British Council dissenyarà i implementarà una formació específica per als docents de l’escola, així com els materials didàctics necessaris perquè el projecte pugui continuar més enllà del temps que s’estableix en aquest acord, inicialment fins a juliol de 2024.

Amb la incorporació de l’Escola Alexandre Galí de Barcelona, ja són 5 les escoles d’arreu de Catalunya que actualment participen en el programa i que col·laboren directament amb entitats com el Teatre Nacional de Catalunya (Escola Mercè Rodoreda de Santa Coloma de Gramenet), la Fundació la Ciutat Invisible i Temporada Alta de Girona (Escola Font de la Pólvora, Escola Sagrada Família i Escola Vila-Roja).

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia