Delegació del Govern davant la Unió Europea

Setmana Cultural de Sant Jordi

Tots els territoris de parla catalana s'uneixen per celebrar la Diada de Sant Jordi a Brussel·les

query_builder   28 març 2022 09:00

event_note Nota de premsa

Tots els territoris de parla catalana s'uneixen per celebrar la Diada de Sant Jordi a Brussel·les

  • Catalunya, Andorra, les Illes Balears, València, l’Alguer, el Casal Català de Brussel·les i el Casal del Conflent organitzen del 21 al 24 d'abril la Setmana Cultural de Sant Jordi

Setmana Cultural de Sant Jordi
Setmana Cultural de Sant Jordi

La Delegació del Govern de la Generalitat davant la Unió Europea; l’Ambaixada d’Andorra a Bèlgica; el Centre Balears Europa, la conselleria d'Educació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana; l'Institut Valencià de Cultura; l’Espai Valencià a Bèlgica; el Municipi de l’Alguer; el Casal Català de Brussel·les, i el Casal del Conflent organitzen el proper 23 d’abril la celebració de la Diada de Sant Jordi a Brussel·les. La jornada, que tindrà lloc a l’Espai Catalunya Europa de la Delegació, comptarà amb parades de roses i llibres d’autors catalans i belgues, música en directe, poesia i degustació de vermut.


La diada del 23 d’abril forma part d’un conjunt d’activitats organitzades un any més en el marc de la Setmana Cultural de Sant Jordi a Brussel·les, que té com a objectiu apropar i fomentar la cultura i la llengua catalana i reforçar els vincles culturals amb Bèlgica.

Dijous 21 d’abril

  • 19.30 h - Concert de Guillem Roma, músic osonenc de gran riquesa musical, personalitat i creativitat, que aproparà al públic belga els temes dels seus quatre àlbums Oxitocina, Nòmades, Connexions i Kiribati (Au Bassin - Quai aux Briques / Baksteenkaai, 74. Brussel·les).
    • Inscripcions: bit.ly/GuillemRoma 

Dissabte 23 d’abril
  • De 10 a 18 h - Celebració de la Diada de Sant Jordi a l’Espai Catalunya Europa de la Delegació, amb parades de roses i de llibres d’autors catalans i belgues i música en directe (Rue de la Loi / Westraat, 227. Brussel·les).
 
  • A les 12 hVermutada, amb la col·laboració del local Sota Casa, d’Aarschot, i música en directe de Jazz Guitar Duo, duet de guitarra format per Daniel Casas i Samah El Biyar (Rue de la Loi / Wetstraat, 227. Brussel·les).

 

  • A les 16 hLliurament dels premis del Concurs de relats curts de Sant Jordi (Rue de la Loi / Wetstraat, 227. Brussel·les).

 

  • A les 17 h - Concert de l’algueresa Claudia Crabuzza, que el 2016 va publicar el seu primer disc en solitari, “Com un soldat”, reconegut amb el premi La Targa Tenco com el millor disc en dialecte i llengües minoritàries (Rue de la Loi / Wetstraat, 227. Brussel·les).

 

Diumenge 24 d’abril

  • De 10 h a 12.30 h - Representació de jotes amb grups catalans, valencians i balears (Place Sainte-Croix / Heilig Kruisplein. Brussel·les).

 

  • 30 h – Kamishiabi. Teatre de paper amb el Casal del Conflent (GC De Maalbeek - Rue Général Leman / Generaal Lemanstraat, 118. Brussel·les).

4  

Fitxers adjunts

Programa (català)

Programa (català)
PDF | 209

Programa (anglès)

Programa (anglès)
PDF | 207

Programa (francès)

Programa (francès)
PDF | 206

Programa (neerlandès)

Programa (neerlandès)
PDF | 207

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia