Mossos d'Esquadra

CME

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet de Llobregat desmantellen un punt de venda de cocaïna en un pis

query_builder   26 març 2022 10:00

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet de Llobregat desmantellen un punt de venda de cocaïna en un pis

. Els agents van localitzar al pis 60 dosis de cocaïna ja preparades per a la venda i 7.000 euros, ocults en un armari i un congelador

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de l’Hospitalet de Llobregat, juntament amb efectius de Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat van detenir dos homes i van denunciar penalment una dona, tots tres del mateix nucli familiar, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, i han desmantellat un punt de venda de cocaïna en un domicili del barri de Collblanc-Torrassa d’aquesta ciutat.

La investigació es va iniciar durant el mes de febrer, quan els agents van tenir coneixement de l’afluència inusual de persones en un domicili del barri de Collblanc-Torrassa. Els agents van fer un seguit de dispositius de vigilància destinats a verificar si en el domicili s’hi feia algun tipus d’activitat il·lícita i van detectar que un nombre important de consumidors de cocaïna accedien regularment a l’interior de l’edifici per comprar-la.

Els investigadors van detectar que, a diferència d’altres investigacions realitzades al mateix barri, en aquesta ocasió es tractava d’un domicili en el qual es subministrava la droga, però que no s’hi permetia el consum al seu interior. El tipus de droga que venien era cocaïna en pols preparada per a ser esnifada, generalment en dosis de mig gram. El tipus de consumidors eren persones de mitjana edat i residents en barris propers.

Els agents van realitzar més indagacions per esbrinar qui regentava el punt de venda de cocaïna i van centrar la investigació en dos homes, pertanyents al mateix nucli familiar, que residien a l’interior del domicili juntament amb una dona.

Els investigadors van concloure que els venedors rebien els compradors a l’interior del domicili i allà feien la transacció. El pagament es feia en efectiu o mitjançant transferència bancària.

El dimecres 23 de març, sota tutela judicial, els agents van fer una entrada i perquisició al domicili investigat on van localitzar 60 dosis de cocaïna ja preparades per a la venda, adulterants per “tallar” la cocaïna per, d’aquesta manera, obtenir més dosis i més guanys, 7.000 euros ocults en un armari i en un congelador i documentació dels comptes resultants de l’activitat il·lícita.

Els investigadors també van intervenir documentacions personals i telèfons mòbils de persones consumidores, que havien deixat com a paga i senyal per deutes contrets per l’adquisició de la cocaïna així com 180 comprimits d’un medicament que només es pot adquirir sota prescripció mèdica i que els investigats subministraven als consumidors juntament amb les dosis de cocaïna.

Els agents van detenir els dos homes per un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues i van denunciar la dona que hi convivia per presumpta col·laboració en l’activitat il·lícita.

Els dos detinguts van passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Àrea de Comunicació
Sant Feliu de Llobregat, 26 de març de 2022

2  

Imatges

Imatge 1

Imatge 1 307

Imatge 2

Imatge 2 327

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia