Recerca i Universitats

PAP 2022

Més de 4.500 estudiants faran demà la prova d'aptitud personal (PAP) per accedir als estudis d'educació infantil i primària

Els resultats de la PAP d'Educació es publicaran el 3 de maig

query_builder   1 abril 2022 09:20

event_note Nota de premsa

Més de 4.500 estudiants faran demà la prova d'aptitud personal (PAP) per accedir als estudis d'educació infantil i primària

Els resultats de la PAP d'Educació es publicaran el 3 de maig

PAP 2022

Un total de 4.679 estudiants (4.535 el 2021) faran demà, dissabte 2 d’abril, la prova d’aptitud personal (PAP) per poder accedir als graus en educació infantil i en educació primària.

La PAP consta de dos exàmens, un de competència comunicativa i raonament crític, i un altre de competència logicomatemàtica. Els estudiants s’hauran de presentar les 8 del matí per a la comprovació de dades. De 9 a 11 hores, es realitzarà l’examen de competència comunicació i raonament crític, i després de mitja hora de pausa, començarà el de competència logicomatemàtica (de 11.30 a 13 hores). En el cas del tribunal per a l’estudiantat amb necessitats específiques de suport educatiu, se’ls atorga mitja hora més de temps per completar els exàmens.

A l’aplicatiu accesuniversitat.gencat.cat l’estudiantat pot consultar el lloc on ha de fer l’examen (adreça i, si escau, edifici i aula).

Els tribunals d’examen estan ubicats en cinc seus universitàries. Per seus d’examen, els estudiants matriculats a la PAP d’educació són:

  • Barcelona: 2.082
  • Bellaterra: 944
  • Girona: 603
  • Lleida: 420
  • Tarragona: 630

Els resultats de la PAP d’Educació es publicaran el 3 de maig i els interessats podran descarregar-se el certificat de notes en el moment mateix de la consulta. La qualificació d’aquesta prova és APTE o NO APTE, i un cop superada té validesa indefinida.

En el cas de Barcelona, el tribunal té la seu al campus Mundet. Es recomana anar en transport públic i amb temps suficient per localitzar l’edifici on s’ha d’examinar. A la resta de seus els tribunals són a la Universitat Autònoma de Barcelona: Facultat de Ciències de l’Educació a la seu de Bellaterra; Universitat de Girona. Campus Montilivi a Girona; Universitat de Lleida: Edifici Polivalent i Facultat de Dret, Economia i Turisme a Lleida; i Universitat Rovira i Virgili: Campus Catalunya a Tarragona.

Per a més informació sobre les PAP podeu consultar l’apartat corresponent a Canal Universitats

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia