Mossos d'Esquadra

Inhibidor de radar

Els Mossos d'Esquadra denuncien un conductor a l'Alt Penedès que circulava amb un inhibidor de radar

query_builder   1 abril 2022 17:55

event_note Nota de premsa

Els Mossos d'Esquadra denuncien un conductor a l'Alt Penedès que circulava amb un inhibidor de radar

. El conductor ha reconegut que portava un inhibidor, desprès que els agents localitzessin quatre antenes camuflades en el vehicle, l’interruptor sota del volant i l’aparell instal·lat a un porta-gots

 

Agents de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Sud han denunciat, divendres 1 d’abril, un home per circular amb un inhibidor de radar al seu vehicle.

Els fets han succeït aquest matí, cap a les 12 hores, quan una dotació de trànsit estava realitzant un control de velocitat planificat a l’AP-7 al terme municipal de Gelida i han detectat un vehicle de gran cilindrada, amb matrícula estrangera, circulant per l’AP-7, en direcció Barcelona, el qual portava un inhibidor de radar.

El conductor ha reconegut que portava un inhibidor, després que els agents localitzessin quatre antenes camuflades en el vehicle, l’interruptor sota del volant i l’aparell instal·lat a un porta-gots.

La denúncia per aquest fet té un import de 6.000 euros sense descompte i comporta una pèrdua de sis punts del carnet de conduir.

Recordem que la velocitat és una causa directa de sinistres a la carretera i un factor que incrementa la gravetat de les lesions en cas d’accident.

 

Àrea de Comunicació

Sant Feliu de Llobregat,  1 d’abril  de 2022

3  

Imatges

Imatge 1

Imatge 1 264

Imatge 2

Imatge 2 121

Imatge 3

Imatge 3 46

`