President

El president Aragonès i el conseller Torrent amb els dissenyadors de la 080 Fashion Barcelona (foto: Jordi Bedmar)

President Aragonès a la 080: "Podem tornar a expressar el potencial creatiu de Barcelona i Catalunya"

query_builder   5 abril 2022 21:21

event_note Nota de premsa

President Aragonès a la 080: "Podem tornar a expressar el potencial creatiu de Barcelona i Catalunya"

  • El cap de l’Executiu encapçala l'acte d'obertura la 080 Barcelona Fashion

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, acompanyat del conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ha participat aquest vespre a la 080 Barcelona Fashion_La Première, que obre la passarel·la catalana, que se celebrarà fins el 8 d’abril en format digital. El cap de l’Executiu ha celebrat aquest esdeveniment perquè gràcies a ell “podem tornar a expressar el potencial creatiu de Barcelona i Catalunya”.

El president Aragonès i el conseller Torrent amb els dissenyadors de la 080 Fashion Barcelona (foto: Jordi Bedmar){"name":"2022/04/05/21/28/e8e86fa9-2c53-4380-ab73-95eb198426de.jpeg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":"142"}

L’acte d’obertura de la 080 serà l’únic acte físic d’un certamen que, segons el president Aragonès, “és una oportunitat per visualitzar el talent extraordinari que hi ha a Catalunya, que beu de la contemporaneïtat i la idea cosmopolita del país”. El cap de l’Executiu ha subratllat la rellevància que aquest certamen se celebri en forma híbrid perquè “la digitalització és democratització”. “La creativitat no és només projectar dissenys i moda, sinó que hi ha uns valors al darrere lligats a la circularitat i la sostenibilitat”, ha afegit.

La 080 Barcelona Fashion —la plataforma de moda que impulsa la Generalitat, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM)— per quarta edició, torna a apostar pel format digital, però en aquesta ocasió com a novetat, ha inclòs una vetllada inaugural presencial. La 080 Barcelona Fashion_La Première, ha aplegat dissenyadors, dissenyadores i marques que participen en la 29a edició del certamen, que se celebra del 5 al 8 d’abril, i també a personalitats i professionals de la moda, entre els quals models, fotògrafs de moda, estilistes, influencers, retailers i representants des les escoles de disseny de moda, a més de premsa especialitzada.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia