Salut

Comunicat del Departament de Salut sobre la retirada de les mascaretes

query_builder   6 abril 2022 18:59

event_note Nota de premsa

Comunicat del Departament de Salut sobre la retirada de les mascaretes

El Departament de Salut valora positivament tenir ja una data fixada de la retirada de les mascaretes. Tot i així, es mostra crític en la seva aprovació fins després de Setmana Santa ja que considera que no hi ha cap fonament científic que recolzi el manteniment de les mascaretes als interiors per més temps. Bona part dels països europeus ja han fet decaure la mesura de la mascareta als interiors.

En aquest sentit, reitera que la mesura es podria haver posat en marxa fa setmanes començant pels centres escolars i de forma gradual per veure’n l’efecte, tal com ha posat de manifest en nombroses ocasions tan a la Comisión de Salud Pública com a la Interterritorial i com societats científiques reclamen. I insisteix en que demorar la decisió només fa que augmentar la creixent i menor adherència a la mesura.

Per últim, es mostra d’acord en el manteniment de la mascareta en espais més sensibles com centres sanitaris i sociosanitaris i el transport públic, tal com ha expressat en la carta tramesa a la Ministra.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia