Delegació a les Terres de l'Ebre

Sessió culinària amb productes de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre a la Fira Alimentària 2022

La marca Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre es promociona a la Fira Alimentària 2022

query_builder   6 abril 2022 18:11

event_note Nota de premsa

La marca Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre es promociona a la Fira Alimentària 2022

  • El Catalonia HUB acull una demostració culinària amb productes ebrencs a càrrec de la cuinera Gessamí Caramès i la periodista Anna Zaera
  • Albert Salvadó: "hem cregut imprescindible estar presents a la fira agroalimentària més important del país i és la primera d'un seguit d'accions per potenciar i promocionar la marca Reserva de la Biosfera"
La Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre present a la Fira Alimentaria 2022
El Govern i el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE) ha promocionat els productes acreditats amb la marca Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre en una demostració culinària a l'espai Catalonia HUB de la Fira Alimentària 2022.

L'espai d'exposició, cuina en directe i networking ha acollit una demostració culinària amb productes de les Terres de l'Ebre, a càrrec de la cuinera televisiva de l'Ametlla de Mar Gessamí Caramès i la periodista de l'àmbit cultural de l'Ebre Anna Zaera, que ha perquè donar a conèixer el potencial agroalimentari i gastronòmic ebrenc.

La presència de la marca Reserva de la Biosfera en fires i esdeveniments promocionals és una de les propostes del Pla estratègic de comunicació, per això, des del Govern de la Generalitat "hem cregut imprescindible estar presents a la fira agroalimentària més important del país i és la primera d'un seguit d'accions per potenciar i promocionar la marca Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre" - ha destacat el delegat del Govern, Albert Salvadó.

La sessió de cuina, que portava per títol La cuina de l'Ebre, creació i memòria ancestral. Paisatge i diversitat a la Reserva de la Biosfera va acabar amb un tast de coc de mel per als assistents. Durant la sessió, mentre Caramès cuinava Ostra del Delta amb praliné d'ametlla i cítrics; Quallada de llet de cabra amb sardina marinada amb coliflor a la brasa i un Cremós de botifarra d'arròs, mantenia una conversa amb Zaera sobre la qualitat dels productes agroalimentaris de les Terres de l'Ebre; destacant no només la gran qualitat sinó que s'associacien a una manera de ser i de viure, a un territori amb uns paisatges únics i a la sostenibilitat que representa aquesta manera de fer de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre.

En aquest sentit, el president del COPATE, Xavier Faura, destacava els valors de la marca Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre "que són els valors dels propis productors que agrupa la marca, en l'actualitat més de 150 productors de les Terres de l'Ebre".

A l'acte promocional hi va assistir una representació de la Comissió Executiva de la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre, a més de productors agroalimentaris i del sector de l'aqüicultura del territori, que també promocionen aquests dies els seus productes marca Reserva de la Bisofera de les Terres de l'Ebre a la Fira Alimentària 2022.

El Catalonia HUB és l'estand institucional de la Generalitat de Catalunya i s'ha organitzat sota la marca Catalunya, on el menjar és cultura, que s'estrena per primera vegada a Alimentària, el saló internacional d'alimentació més important de l'arc mediterrani que Catalunya acull i en què n'és amfitriona.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia