Delegació a les Terres de l'Ebre

9a Diada Poliesportiva del Baix Ebre

8 centres educatius i 450 alumnes han participat a la 9a Diada Poliesportiva del Baix Ebre

query_builder   8 abril 2022 12:20

event_note Nota de premsa

8 centres educatius i 450 alumnes han participat a la 9a Diada Poliesportiva del Baix Ebre

Obertura de la 9a Diada poliesportiva de centres educatius del Baix Ebre
El representant territorial de l'Esport de les Terres de l'Ebre, Joan Barberà, l'alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, i el president del Consell Esportiu del Baix Ebre, Antoni Gilabert, juntament amb l'adjunt a la Gerència Territorial de Salut, Joan Martín, i l'inspector del Departament d'Educació de les Terres de l'Ebre, Jordi Capdevila, han participat a l'acte inaugural de la 9a Diada Poliesportiva de centres d'Educació del Baix Ebre a l'Estadi Municipal Josep Otero de Tortosa.

La jornada, adreçada a l'alumnat de 1r. d'ESO, ha comptat amb la participació de 8 centres escolars del Baix Ebre: l'Institut Cristòfol Despuig, l'Institut Dertosa, l'Institut-Escola El Temple, el Col·legi Sagrada Família i el CEE Verge de la Cinta de Tortosa; més l'Institut Rqouetes - Aula Oberta, l'Institut Deltebre i l'Institut Camarles. Uns 450 alumnes que, entre les 9.30 i les 13.30 hores, han gaudit i practicat esports diversos. 
L'organització ha establert estacions per on han anat passant l'alumnat, amb franges de 20 minuts, i practicar esports més tradicional com les bitlles i d'altres poliesportius com el futbol, el rem, el judo, el minibàsquet, el minihandbol, el volei, el ciclisme i l'atlestime entre ells. 

El representant territorial de l'Esport, Joan Barberà "considero imprescindible i agraeixo la col·laboració de tothom per tal de fer possible una jornada així, sobretot, la implicació de tota la comunitat educativa, l'alumnat i el professorat de primer d'ESO del Baix Ebre. Són accions com les d'avui, o d'altres com el Pla Català de l'Esport a l'Escola, amb què pretenem sensibilitzar i conscienciar el jovent de la importància de l'esport, la retenció i el no abandonament esportiu en aquestes edats tan sensibles".

La Diada s'engloba en el marc del Dia Mundial de l'Activitat Física i ha estat organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre, amb el suport i l'impuls dels Serveis Territorials d'Educació i de la Representació Territorial de l'Esport de les Terres de l'Ebre, i la col·laboració de l'Ajuntament de Tortosa, també amb la complicitat dels Grau Universitari d'Educació Primària - Educació Física - i CAFE EUSES Campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili, el CFGS d'Ensenyament i Animació Socioesportiva de l'Institut de Tecnificació d'Amposta, TortosaSport i entitats esportives participants.

2  

Imatges

Activitats esportives en la 9a Diada del Baix Ebre

Activitats esportives en la 9a Diada del Baix Ebre 742

Activitats en la 9a Diada poliesportiva del Baix Ebre

Activitats en la 9a Diada poliesportiva del Baix Ebre 1485

`