Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

El Consorci Grup d'Acció Local Noguera-Segrià Nord organitza una jornada de Networking entre joves i empreses a la Noguera

query_builder   8 abril 2022 14:48

event_note Nota de premsa

El Consorci Grup d'Acció Local Noguera-Segrià Nord organitza una jornada de Networking entre joves i empreses a la Noguera

Aquesta jornada s’inscriu en el marc del projecte de cooperació Leader Odisseu, que té com a objectiu fomentar el retorn i la inserció laboral de joves al medi rural

El Consorci Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord i l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera organitzen la quarta edició de la Jornada de Networking Jove de la Noguera, que, després de dos anys sense celebrar-se a causa de la pandèmia, recuperarà la presencialitat i tindrà lloc el proper 11 d’abril, a la seu del Consell Comarcal de la Noguera, a Balaguer, de les 9.00 hores a les 13.30.

Aquesta jornada és un punt de trobada entre empreses del territori amb ofertes de treball disponibles i joves de la comarca que busquen feina. L’objectiu és impulsar la incorporació dels joves al món laboral, cobrir les ofertes de feina de les empreses, i afavorir la interrelació entre els joves i les empreses.

L’edició d’enguany anirà dirigida a joves aturats/des inscrits/es al SOC o joves que busquin feina, així com també a joves estudiants universitaris/àries o de cicles de formació.

Les empreses inscrites exposaran les seves ofertes laborals als joves assistents en el marc de diferents taules rodones. També es durà a terme dos tallers pràctics per a facilitar eines i coneixement al voltant de l'àmbit laboral: un sobre com parlar en públic, i un altre de preparació de l’entrevista personal i el currículum vitae.

Les persones i les empreses interessades a inscriure’s a la jornada gratuïta ho poden fer a través de https://www.noguerasegrianord.cat/networking-joves-empreses, o bé accedint al codi QR que apareix als cartells promocionals.

La jornada s’emmarca dins del projecte de cooperació Leader Odisseu, un projecte coordinat pel Consorci Grup d’Acció Local Alt Urgell Cerdanya, desenvolupat conjuntament amb els altres 10 Grups d’Acció Local de Catalunya, i finançat  pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural, en el marc del Programa de Desenvolupament Rural 2014-2022.

1  

Fitxers adjunts

Comunicat de premsa

Comunicat de premsa
PDF | 111

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia