Servei Meteorològic de Catalunya

Foto logos Godó i Meteocat

El Servei Meteorològic de Catalunya proporcionarà assessorament meteorològic al RCTB-Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Conde de Godó

query_builder   14 abril 2022 10:00

event_note Nota de premsa

El Servei Meteorològic de Catalunya proporcionarà assessorament meteorològic al RCTB-Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Conde de Godó

  • El Servei Meteorològic de Catalunya oferirà informació sobre el pronòstic i l’estat del temps al Barcelona Open Banc Sabadell, Trofeu Conde de Godó

Des del pròxim dissabte 16 fins al 24 d’abril se celebra el 69è RCTB – Barcelona Open Banc Sabadell, Trofeu Conde de Godó.

El torneig, considerat un dels esdeveniments esportius més importants que se celebren a Barcelona, s’ha convertit en un emblema per a la ciutat i una de les cites socials de major importància.

El Servei Meteorològic de Catalunya, en la seva voluntat de servei i presència en tots els àmbits de la societat, ha arribat a un acord amb l’organització, pel qual proporcionarà l’assessorament meteorològic. La direcció del Torneig i atenent al prestigi de l’esdeveniment, volia comptar amb informació meteorològica de primer nivell davant la sensible relació entre les activitats esportives a l’aire lliure i les condicions meteorològiques.

L’acord entre el Club Tennis Barcelona i l’SMC consistirà a oferir informació  meteorològica amb l’objectiu de donar un servei de màxima qualitat.

Aquesta informació inclourà el pronòstic específic realitzat pels predictors de l’SMC en format gràfic al diari torneig. A més, l’SMC també posa a disposició de l’Organització un número de telèfon d’accés directe a la Sala de Predicció i Vigilància per si es necessita assessorament expert per prendre decisions crítiques. Això pot ser especialment útil en cas de temps violent o de condicions meteorològiques imprevistes.

També es podrà seguir tota la informació a través de les xarxes socials d’ambdues organitzacions:

facebook.com/meteocat i @meteocat

facebook.com/realclubdetenisbarcelona i @rctb1899

 

14 d’abril de 2022

1  

Fitxers adjunts

Nota informativa

Nota informativa
PDF | 176

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia