Palau Robert

bratia

El Dia Internacional del Jazz, als Jardins del Palau Robert

Dissabte 30 d'abril, a partir de les 11h i fins a les 14:30h

query_builder   27 abril 2022 11:43

event_note Nota de premsa

El Dia Internacional del Jazz, als Jardins del Palau Robert

Dissabte 30 d'abril, a partir de les 11h i fins a les 14:30h

Després de l’èxit rotund de la segona edició del DO Jazz Cat, el cicle de jazz fet aquí co-organitzat amb The Project en el marc del Voll Damm Jazz Festival de Barcelona, els Jardins de Palau Robert acolliran, aquest dissabte, la celebració del Dia Internacional del Jazz.

cartell

A partir de les 11h del matí, i com sempre, amb l’entrada lliure, desfilaran tres bandes intenses i amb ganes de primavera:

Gumbo Jass Band s’encarregarà de reivindicar el so tradicional de Nova Orleans. Músics com el trombonista Òscar Font (ex de La Locomotora Negra) i el guitarrista Josep Traver (en aquest cas tocant el banjo) formen part del quintet d’aquest dissabte.

Las de Barcelona, un col·lectiu amb tres dones al capdavant --Magalí Datzira, Eva Fernández i Lucía Fumero—i el percussionista Juan Rodríguez Berbín completant la formació de quartet debutaran al nostre festival.

I Bratia, el quintet que va tancar el passat gener el DO Jazz CAT, torna amb el seu projecte, a cavall entre el jazz manouche i la música balcànica, encara més rodat i poderós.

La celebració del Dia Internacional del Jazz als Jardins de Palau Robert es perllongarà fins a les 14:30h. Tothom hi serà benvingut!

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia