• Prèviament, ha mantingut una trobada a l’Ajuntament amb l’alcalde del municipi, Lluís Mijoler
Fotografia reunió direccions de centres

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, s’ha reunit aquest matí amb els directors i directores dels centres educatius del Prat de Llobregat. En la trobada també hi ha estat present el director dels Serveis Territorials d’Educació al Baix Llobregat, Albert Grau.

 

Durant la reunió, el titular d’Educació ha pogut exposar als representants de les direccions dels centres educatius de la ciutat els principals reptes del Departament i conèixer les valoracions dels equips directius. “En les diferents visites que vaig fent per tot el país tenen molt valor les reunions mantingudes amb els ajuntaments, com a institucions clau en les polítiques educatives, i amb les direccions dels centres educatius. Aquestes trobades ens permeten compartir impressions i conèixer quin és l’estat i les diferents realitats que viuen els centres”, ha expressat Gonzàlez-Cambray.

Fotografia llibre honor Ajuntament

El conseller ha explicat que el proper curs escolar els centres tindran a l’Infantil 3 de forma majoritària una ràtio de 20 alumnes per aula, una mesura de reversió de les retallades que beneficiarà l’alumnat i professorat d’aquests cursos. També ha reiterat davant els directors i directores la voluntat negociadora del departament i d’escolta activa al professorat i equips directius.

 

Prèviament, Gonzàlez-Cambray ha visitat l’Ajuntament del Prat de Llobregat, on l’ha rebut l’alcalde Lluís Mijoler. El conseller ha mantingut una trobada amb l’alcalde i els membres del consistori i ha signat el llibre d’honor de l’Ajuntament.

 

 

28 d’abril de 2022