Empresa i Treball

D'esquerra a dreta, els responsables d'OWL, APRON I.D. for Nomads, KM by Lange  i Cocoro

El concurs 080 Barcelona Fashion / Rec.0 premia KM by Lange, APRON I.D. for Nomads, OWL i Cocoro

query_builder   28 abril 2022 18:02

event_note Nota de premsa

El concurs 080 Barcelona Fashion / Rec.0 premia KM by Lange, APRON I.D. for Nomads, OWL i Cocoro

  • Es tracta de quatre marques de moda: una catalano-ucraïnesa, dues de moda urbana i una especialitzada en roba íntima amb calces absorbents per a la menstruació
  • Els guanyadors tindran un punt de comercialització i promoció al nou espai de moda sostenible del 080 al Rec.0, ubicat al Museu de la Pell d’Igualada
  • És la 6a edició en que el 080 Barcelona Fashion i el REC.0 col·laboren i enguany premia la millor moda entre les marques emergents amb la sostenibilitat com a factor clau
D'esquerra a dreta, els responsables d'OWL, APRON I.D. for Nomads, KM by Lange  i Cocoro
D'esquerra a dreta, els responsables d'OWL, APRON I.D. for Nomads, KM by Lange i Cocoro

El concurs 080 Barcelona Fashion / Rec.0 per promoure el talent emergent en moda sostenible i de proximitat ja té marques guanyadores en la seva sisena edició: l’estudi catalano-ucraïnès KM by LANGE, les marques de moda urbana APRON I.D. for NOMADS i OWL, i Cocoro, responsables del disseny de calces absorbents per a la menstruació. Aquest certamen és una col·laboració entre 080 Barcelona Fashion -la plataforma de moda que organitza la Generalitat de Catalunya a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda- i el festival Rec.0, que té com a objectiu donar suport i visibilitat als joves talents del sector.

KM by LANGE és un estudi de disseny amb seu entre Barcelona i Kíiv que elabora tots els seus articles de forma artesanal de la mà de dones ucraïneses. APRON I.D. for NOMADS és una marca de moda emergent i ètica amb seu a Barcelona que dissenya uniformes urbans d’estil atemporal per a ciutadans del món. OWL és també una firma de marca de moda urbana barcelonina sense gènere, que confecciona les seves peces amb teixit reciclat de parapents. Per últim, Cocoro és una marca de roba íntima sent la primera marca europea de calces absorbents per a la regla, el fluix vaginal i lleus pèrdues d’orina, fabricades a Barcelona i rodalies.

Les quatre marques guanyadores que s’han donat a conèixer aquest dijous en un acte al Centre d’Artesania de la Generalitat de Catalunya, tindran un punt de comercialització i promoció al nou Espai 080 Barcelona Fashion al REC.0 que estarà ubicat a la sala de les Encavallades del Museu de la Pell d’Igualada. Allà s’hi concentraran vint-i-cinc marques que fan producció de proximitat, que treballen amb materials respectuosos amb el medi ambient, i que són responsables amb l’entorn social, econòmic i territorial.

El jurat del concurs ha valorat criteris com la sostenibilitat i circularitat, la producció local, la responsabilitat en l’entorn social, econòmic i territorial i la perspectiva de gènere. L’han format Marta Coca, directora del 080 Barcelona Fashion; Txell Miras, dissenyadora de moda; Mar Rocabert, periodista d’El País; Clara Mallart, responsable de l’àrea de sostenibilitat i economia circular del Clúster Català de la Moda (Modacc); Fran Casado, dissenyador i professor de l’escola de disseny BAU; i Marina Iglesias, cofundadora de Recstores.

 

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

 

Més informació de Rec.0 Experimental Stores a través de la pàgina web (www.rec0.com) i les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram.

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia