Bombers

Cartell cursa

Aquesta tarda s'ha presentat a Ribes de Freser la 5a edició de la Cursa Solidària de Muntanya Bombers amb Causa- Memorial Rafa Arnabat

query_builder   2 maig 2022 14:46

event_note Nota de premsa

Aquesta tarda s'ha presentat a Ribes de Freser la 5a edició de la Cursa Solidària de Muntanya Bombers amb Causa- Memorial Rafa Arnabat

  • La prova, emmarcada en el projecte solidari Bombers amb Causa, tindrà lloc els dies 28 i 29 de maig al municipi del Ripollès
  • A partir de l’any vinent la cursa serà itinerant per tot el nostre territori
Cursa solidària

L’alcaldessa de Ribes de Freser, Mónica Santjaume, i el regidor d’esports del consistori, Cosme Moreno, juntament amb Albert Corominas, David Sadurní i Manoli López, com a organitzadors de la cursa i membres de l’equip Bombers amb Causa, han presentat aquesta tarda la 5a edició de la Cursa Solidària de Muntanya Bombers amb Causa-Memorial Rafa Arnabat. Els ha acompanyat Miquel Trulls, cap del parc de Bombers de la Generalitat a Girona i també membre de Bombers amb Causa. 

Enguany, la prova esportiva farà el recorregut per camins i senders dels termes municipals de Ribes de Freser, Queralbs i Pardines. A partir de l’any vinent, la cursa serà itinerant per tot el nostre territori. 

Cartell de la cursa

Aquesta 5a edició se celebrarà els propers dies 28 i 29 de maig i, com cada any, els beneficis de les inscripcions es destinaran a la recerca de malalties infantils i projectes socials d’atenció a la infància en risc dels centres de la Fundació Sant Joan de Déu de Catalunya.

Dissabte es faran les curses infantils que, com a novetat d’aquest any, inclouen una cursa infantil adaptada per fer-la inclusiva, on tots els nens i nenes amb capacitats diferents podran participar. La inscripció és gratuïta. I diumenge es farà la cursa de muntanya, amb dos recorreguts: un tram llarg, tipus cursa, de 23,5 km, i un altre de curt de 12'5 km que es podrà fer corrent o caminant.

 El projecte solidari Bombers amb Causa

Bombers amb Causa neix fruit de la iniciativa de tres bombers voluntaris de la Generalitat de Catalunya amb la intenció clara de recaptar fons per a la recerca de malalties infantils dels nens i nenes atesos a Sant Joan de Déu incorporant, des del 2018, projectes socials d’atenció a la infància vulnerable i altres cossos de bombers. Inicialment es va crear el Calendari Solidari, del qual aquest 2022 ja hem fet la 11a edició, i després van sumar-se dues curses solidàries que han fet més gran el projecte.

Ara ja fa 6 anys es va crear la Cursa Solidària de Muntanya Bombers amb Causa- Memorial Rafa Arnabat que anteriorment es realitzava a Sant Jordi de Cercs i que ara és itinerant.

En aquests 11 anys de trajectòria, la recaptació total del projecte Bombers amb Causa ja ha superat els 600.000 €.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia