Educació

Educació integra a la xarxa pública l'Acadèmia Cultura de l'Hospitalet de Llobregat

query_builder   11 maig 2022 19:35

event_note Nota de premsa

Educació integra a la xarxa pública l'Acadèmia Cultura de l'Hospitalet de Llobregat

El Departament d’Educació integra a la xarxa pública l’Acadèmia Cultura de l’Hospitalet de Llobregat, que cessa com a centre de titularitat concertada de cara al proper curs escolar. Així s’ha informat aquesta tarda en una reunió entre Educació, la titularitat del centre i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat.

 

D’aquesta manera, es dona resposta a les necessitats d'escolarització de places públiques al barri de la Torrassa. Des del primer moment, el Departament ha treballat amb totes les opcions per trobar una via de sortida a les necessitats del barri. Per això, durant les darreres setmanes s'han mantingut reunions i converses per poder dur a bon port l'acord arribat avui, i s'ha parlat i acompanyat a les famílies durant el procés de preinscripció.

 

El Departament d’Educació i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat estan acabant de definir les diferents ubicacions possibles per al centre, i la majoria de l’alumnat s’escolaritzarà el curs que ve en els mòduls que actualment ocupa l’Escola Ernest Lluch, que es traslladarà al nou edifici.

 

Al solar on hi ha ara els mòduls -un cop l’Ajuntament de l’Hospitalet adapti el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) per tal de poder aixecar un centre educatiu de més alçada que la permesa actualment-, el Departament preveu construir un centre de gran capacitat per donar resposta les necessitats d'escolarització de la Torrassa.

 

Amb la integració a la titularitat pública, Educació mantindrà el professorat amb contracte fix del centre i també la cohesió de tot el seu alumnat i de la seva comunitat educativa. El nou institut escola tindrà una nova direcció i un nou equip directiu, funcionaris del Departament d'Educació.

 

 

11 de maig de 2022

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia