President

El president Aragonès farà la setmana vinent una visita institucional a Brussel·les

query_builder   13 maig 2022 16:30

event_note Nota de premsa

El president Aragonès farà la setmana vinent una visita institucional a Brussel·les

  • El cap de l’Executiu es reunirà dimecres a la tarda amb el president Carles Puigdemont 
  • Mantindrà trobades amb eurodiputats de Junts, PSC, ERC i Catalunya en Comú al Parlament Europeu

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, farà dimecres i dijous que ve, 18 i 19 de maig, un viatge institucional a Brussel·les.

L’agenda del cap de l’Executiu a la capital belga s’iniciarà dimecres, a les 18:30 hores, amb una reunió amb el 130è president de la Generalitat, Carles Puigdemont.

L’endemà, dijous, l’activitat del president se centrarà en reunir-se amb eurodiputats dels grups catalans al Parlament Europeu per tractar els grans consensos de país, tal i com va anunciar que faria en la conferència que va pronunciar al març, coincidint amb el primer aniversari de la victòria independentista a les eleccions al Parlament de Catalunya. El cap de l’Executiu mantindrà trobades amb representants de Junts, PSC, ERC i Catalunya en Comú Podem. En acabar les reunions, el president atendrà els mitjans de comunicació.

En els propers dies concretarem els horaris i els espais d’aquestes trobades, que seran a porta tancada, però de les quals els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l’inici.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia