Protecció Civil

Activada l'Alerta del FERROCAT per fum a l'estació de Sabadell Centre

query_builder   15 maig 2022 22:23

event_note Nota de premsa

Activada l'Alerta del FERROCAT per fum a l'estació de Sabadell Centre

  • En aquests moments el pla d’emergències ja s’ha desactivat un cop s’ha detectat l’origen del fum i el Pla FERROCAT queda en fase de Prealerta fins al restabliment del servei

Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquesta tarda el Pla de protecció civil de Catalunya (PROCICAT) per emergències en el transport de viatgers per ferrocarril en fase d'ALERTA per fum a l'altura de l'estació de Sabadell Centre, segons que ha informat RENFE. L'estació ha estat evacuada i la circulació de trens ha quedat tallada en ambdós sentits entre les estacions de Sabadell Sud i Terrassa Est (R4).

El Pla FERROCAT s’ha desactivat a les 21:55 hores, un cop els Bombers de la Generalitat han identificat que l’origen del fum era l'escalfament dels frens d'un vagó i s'estan fent les tasques per a l’extracció de tot el fum. El Pla queda en fase de Prealerta fins al restabliment del servei.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha confirmat que no hi ha hagut cap persona afectada.

Els Bombers de la Generalitat, juntament amb personal tècnic d'ADIF i RENFE, estan valorant el restabliment de la circulació.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia