Protecció Civil

Desactivada l'Alerta del FERROCAT un cop retirat el cos del maquinista mort en l'accident ferroviari d'aquesta tarda

query_builder   16 maig 2022 23:10

event_note Nota de premsa

Desactivada l'Alerta del FERROCAT un cop retirat el cos del maquinista mort en l'accident ferroviari d'aquesta tarda

 

  • Protecció Civil ha activat en ALERTA el pla FERROCAT per aquest accident en què també hi ha hagut una vuitantena de persones ferides 
  • 77 persones ferides lleus han estat donades d'alta in situ
  • En la zona afectada per l’accident el transport es fa per carretera

 

Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat l’alerta del Pla de protecció civil de Catalunya (PROCICAT) per emergències en el transport de viatgers per ferrocarril després que els Bombers de la Generalitat han pogut excarcerar el cos del maquinista mort en l’accident d’aquesta tarda, pel xoc amb un vagó descarrilat d’un tren de mercaderies i un de passatgers de la línia de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya Llobregat-Anoia.   

Després que s’hagi autoritzat l’aixecament del cos i s’hagi confirmat que els efectius podien treballar a la zona amb seguretat, els Bombers de la Generalitat han iniciat unes complexes tasques d’excarceració per alliberar el cos del conductor del tren de viatgers. Havia quedat molt atrapat i la duresa del material n’ha dificultat les tasques.

Les dotacions aniran retornant als seus parcs.

Pel que fa al servei a la línia Llobregat-Anoia, hi ha servei de trens entre les estacions de Pl. Espanya i Cornellà i entre Colònia Güell i Igualada i Manresa. Entre Cornellà i Colònia Güell s’ha establert el servei alternatiu per carretera. 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia