President

El president Aragonès farà demà i dijous una visita institucional a Brussel·les

query_builder   17 maig 2022 17:48

event_note Nota de premsa

El president Aragonès farà demà i dijous una visita institucional a Brussel·les

  • El cap de l’Executiu es reunirà aquest dimecres a les 18:30 hores amb el president Carles Puigdemont al Parlament Europeu
  • Dijous al matí mantindrà trobades amb eurodiputats de Junts, PSC, ERC i Catalunya en Comú Podem

El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, farà aquest dimecres i dijous, 18 i 19 de maig, un viatge institucional a Brussel·les.

L’agenda del cap de l’Executiu a la capital belga s’iniciarà demà, a les 18:30 hores, amb una reunió amb el 130è president de la Generalitat, Carles Puigdemont, al Parlament Europeu.

L’endemà, dijous, l’activitat del president se centrarà en reunir-se amb eurodiputats dels grups catalans a la cambra europea per tractar els grans consensos de país, tal i com va anunciar que faria en la conferència que va pronunciar al febrer, coincidint amb el primer aniversari de la victòria independentista a les eleccions al Parlament de Catalunya. El cap de l’Executiu mantindrà trobades amb representants de Junts, PSC, ERC i Catalunya en Comú Podem.

L’horari de les trobades s’iniciarà a les 8:30 hores amb els diputats de Catalunya en Comú Podem, seguit a les 9:15 hores amb els diputats del grup d’ERC, i continuarà a les 10:30 hores amb els diputats del PSC i a les 11:15 hores amb els diputats de Junts.


Nota:
Totes les reunions seran a porta tancada, però els mitjans gràfics en podran prendre imatges a l'inici.

En acabar les reunions amb els grups parlamentaris, el president atendrà els mitjans de comunicació el dijous a les 12:15 hores al Parlament Europeu.

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia