Bombers

Bombers de la Generalitat han localitzat una persona ofegada al riu Segre, a Balaguer (la Noguera)

query_builder   18 maig 2022 23:55

event_note Nota de premsa

Bombers de la Generalitat han localitzat una persona ofegada al riu Segre, a Balaguer (la Noguera)

Els Bombers de la Generalitat han localitzat el cos sense vida d’una persona ofegada al riu Segre al municipi de Balaguer, el qual està pendent de ser identificat.

A les 18.16 hores, els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís que un jove havia desaparegut a l’aigua, a uns 600 metres al nord del Pont de Ferro de Balaguer i han iniciat un dispositiu de recerca amb onze dotacions terrestres, entre les quals hi havia personal subaquàtic del GRAE (Grup d’Actuacions Especials), i un helicòpter de suport que ha sobrevolat el llarg del tram fluvial fins l’ocàs.

Segons les primeres informacions, el jove havia entrat a l’aigua a ajudar una dona amb dificultats i, per causes que es desconeixen, ha desaparegut. La dona ha pogut sortir de l’aigua, la qual ha estat assistida pel personal del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i li han donat l’alta in situ.

Al voltant de les 21.00 hores, efectius del GRAE subaquàtic han localitzat un cos sense vida a uns dos metres i mig de profunditat a prop del lloc on havia estat vist per darrer cop.  L’han senyalitzat a l’espera de les tasques judicials per part de la unitat subaquàtica dels Mossos d’Esquadra que s’ha desplaçat al lloc dels fets. Un cop han fet les diligències, han tret el cos de l’aigua i està pendent la seva identificació per confirmar que tracti de la persona que s’estava buscant.

Al lloc, també han treballat efectius de la Policia Local i quatre unitats del SEM amb suport psicològic.

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia