Empresa i Treball

EMT

Avançsa concedeix un préstec a StockCrowd per potenciar el seu I+D i accelerar-ne el creixement internacional

La startup catalana ha tancat recentment una ronda de finançament de 600.000 € dels quals Avançsa n'ha aportat 300.000 € a través de la línia Innova Creixement.

query_builder   26 maig 2022 11:00

event_note Nota de premsa

Avançsa concedeix un préstec a StockCrowd per potenciar el seu I+D i accelerar-ne el creixement internacional

La startup catalana ha tancat recentment una ronda de finançament de 600.000 € dels quals Avançsa n'ha aportat 300.000 € a través de la línia Innova Creixement.

Avançsa ha tancat un acord amb l’empresa StockCrowd Fundraising S.L. per la concessió d’un préstec participatiu a través de la línia Innova Creixement. El préstec que ha sol·licitat la startup ha tancat recentment una ronda de finançament per un import de 600.000 € dels quals Avançsa n’ha aportat 300.000 €.


StockCrowd és una empresa creadora d’un software al núvol que inclou totes les eines que necessita una organització per a captar fons, de manera directa i sense intermediaris. A través d’una tecnologia intuïtiva, fàcil i ràpida, permet al client crear, customitzar i/o personalitzar les campanyes de captació de fons i la posterior anàlisi de dades.

El fet de ser un SaaS, i no una plataforma com a tal, els diferencia de la resta de competidors. Els clients poden disposar dins del “núvol” de tots els productes necessaris per a captar fons: des d’un formulari fins a un e-commerce, passant per landings, ticketing, subhastes, aparadors de projectes o reptes peer-to-peer. També disposen de diferents plantilles que permeten a les empreses crear campanyes atractives pels donants. “Tenim probablement el flux de diners més transparent del mercat, ja que els diners van directament de la butxaca del donant al banc de l’organització, sense cap intermediari”, assegura Sergi Pallarès, CEO i cofundador de StockCrowd.

Les campanyes engegades a través de StockCrowd han recaptat gairebé 100 milions d’euros, un èxit que Pallarès atribueix a diferents factors: “per una banda, tenim la necessitat de les pròpies organitzacions del tercer sector per entrar a l’espai digital i començar a connectar amb les generacions més joves”, explica. “D’altra banda, tenim les empreses com a dinamitzadores de projectes socials a través de les seves campanyes d’RSC. També cal tenir en compte el moment tan delicat que estem vivint com a societat amb la guerra d’Ucraïna, la inflació i les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19. Tot això ha fet despertar la consciència social”, afegeix Sergi Pallarès.

El 2020 StockCrowd va obrir les seves oficines a Regne Unit, mercat madur en la cultura de les donacions, i a Mèxic que és per on va iniciar la seva estratègia per penetrar al mercat llatinoamericà. Actualment es plantegen una expansió que els permeti cobrir més territoris d’Europa i Llatinoamèrica i començar a obrir mercat a Àsia. 

L’equip de StockCrowd el formen 17 persones a Barcelona, i al Regne Unit i Mèxic dues persones a cada seu, de perfil de vendes. Entre els seus clients destaquen l’Hospital de Sant Joan de Déu tant per l’Obra Social com per l’Hospital Materno-Infantil i la Fundació de Recerca, Open Arms, Creu Roja, IESE, ESADE, UAB, UPC o la Basílica de la Sagrada Família.

La relació de StockCrowd amb Avançsa

Avançsa ha concedit aquest préstec participatiu de 300.000 € a StockCrowd a través de la línia Innova Creixement, orientada a impulsar projectes d’innovació disruptiva. El préstec anirà destinat a reforçar l’equip d’I+D i accelerar el seu creixement internacional i així mantenir la seva posició de lideratge en el mercat. 

“El gran valor afegit de col·laborar en un projecte com el de StockCrowd és el públic al qual es dirigeix, majoritàriament organitzacions amb finalitats ètiques i morals que treballen per la defensa de causes socials, benèfiques, mediambientals, per la recerca i la investigació”, explica Josep Maria Vilarrúbia, director d’Avançsa. “Amb StockCrowd, aquestes organitzacions, no només s’adapten a la nova era digital, també disposen d’una eina per continuar treballant per a millorar com a societat”, afegeix.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia