Bombers

DGPEIS

L'equip de Terrassa primer classificat del XVII Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat

query_builder   27 maig 2022 20:37

event_note Nota de premsa

L'equip de Terrassa primer classificat del XVII Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat

 

  • Els equips de Rubí A i del GROS D han quedat en segona i tercera posició respectivament
  • Els dos primers equips, Terrassa i Rubí A participaran, els propers 8, 9 i 10 de juny, al “XVI Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico” que tindrà lloc a Lanzarote
  • Els premis s’han lliurat en un acte que ha comptat amb la presència del director de la DGPEIS, Joan Delort, i de la directora de l’ISPC, Tamara Garcia de la Calle

 

L’equip de Terrassa guanya la XVII edició del Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat, que s’ha celebrat aquesta setmana a les instal·lacions de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya (ISPC). En segon lloc ha quedat l’equip de Rubí A i el del GROS D ha obtingut la tercera posició. Amb aquesta classificació els equips de Terrassa i Rubí A tenen plaça al XVI Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico, que tindrà lloc els propers 8, 9 i 10 de juny a Lanzarote, i que organitza APRAT (Asociació Profesional de Rescate en Accidentes de Tráfico).

Els premis s’han lliurat en un acte que ha tingut lloc després de finalitzar i fer la valoració corresponent de la darrera maniobra del concurs. L’acte de lliurament ha comptat amb la presència del director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Joan Delort i de la directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Tamara Garcia de la Calle. L’han acompanyat l’inspector en cap dels Bombers de la Generalitat, David Borrell, i el cap de l’Escola de Bombers i Protecció Civil de Catalunya, Antoni Rifà, entre d’altres.

 

En la categoria de millor comandament, el primer ha estat de l’equip de Rubí A. L’equip de Ponent ha estat valorat com a millor equip tècnic i l’equip de Terrassa ha estat el millor sanitari.

 

A més, entre els equips participants en la modalitat “El repte” s’ha fet el sorteig d’un curs de rescat amb vehicles pesants. Els tres equips guanyadors han estat  els equips dels Guies Canins, del GROS i de l’Hospitalet de l'Infant i Tarragona.

 

L’edició del Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit d’enguany ha estat organitzada pel Cos de Bombers de la Generalitat conjuntament amb l’ISPC.

 

A més, també ha comptat amb la col·laboració de les empreses Desguaces La Cabaña, que han aportat vehicles, i les empreses  Lukas, Holmatro i Hilti, que aporten eines.

 

 

Cerdanyola del Vallès, 27 de maig de 2022

 

 

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia