Territori

Territori participarà al Saló Internacional de la Logística

Territori participarà al Saló Internacional de la Logística

query_builder   30 maig 2022 14:22

event_note Nota de premsa

Territori participarà al Saló Internacional de la Logística

  • Disposarà d’un estand de més de 100 m2 amb continguts relacionats amb l’estratègia logística o els ports comercials

  • El Departament, a través de CIMALSA, hi presentarà un pla d’impuls dels polígons industrials 

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori participarà a la 22 ena edició del Saló Internacional de la Logística (SIL), que se celebra des de demà 31 de maig fins al 2 de juny al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Es tracta del certamen líder del sector logístic del sud d'Europa i el Mediterrani.

La Generalitat disposarà d'un estand de 108 m2 amb continguts relacionats amb l'estratègia logística per a la internacionalització, els ports comercials, l'Aerorpot de Lleida – Alguaire o la renovació del parc mòbil de mercaderies dels Ferrocarrils de la Generalitat.

D’altra banda, l'empresa pública d'infraestructures logístiques CIMALSA, adscrita al Departament, presentarà aquest dimarts 31 de maig a partir de les 9:30 hores, a la sala de premsa del SIL, el Pla d'Impuls i Modernització dels Polígons industrials i logístics (PILOG), un estudi que analitza la situació dels polígons d'activitats econòmica de Catalunya i planteja el debat sobre la seva reutilització.

El Govern, també a través de CIMALSA, presentarà el dia 1 de juny a les 9.30 hores, a l’Espai Àgora, les novetats de l'Observatori de la Logística, l'eina que recopila fins a una cinquantena d'indicadors de competitivitat, que permeten obtenir informació amb paràmetres reals i objectius sobre la situació actual i futura del sector logístic.

L'empresa pública també organitzarà el 2 de juny a les 10 hores, a la sala de premsa, la jornada Quo Vadis Mercaderies, una sessió de debat i diàleg al voltant del transport de mercaderies per ferrocarril com a element clau per contribuir a la descarbonització del sector i descongestionar la xarxa viària del territori, amb casos d'èxit i reptes de futur.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa en pdf 'Territori participarà al Saló Internacional de la Logística'

Nota de premsa en pdf 'Territori participarà al Saló Internacional de la Logística'
PDF | 230

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia