President

El president, durant la seva intervenció

El president Aragonès inaugura la reforma de la residència de la Fundació Aspronis a Palafolls

query_builder   1 juny 2022 20:47

event_note Nota de premsa

El president Aragonès inaugura la reforma de la residència de la Fundació Aspronis a Palafolls

  • El centre disposa de 46 places concertades amb la Generalitat
El president, durant la seva intervenció. Autor: Jordi Bedmar{"name":"2022/06/01/20/51/bc714e23-63e0-4578-9cb2-6536fe12fc65.jpg","author":"Jordi Bedmar","type":"0","location":"0","weight":"910"}


El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha inaugurat aquesta tarda la remodelació integral del centre d’atenció especialitzada i residència Pinya de Rosa de la Fundació Aspronis a Palafolls per a persones amb discapacitat intel·lectual amb necessitats de suport extens i generalitzat. Pere Aragonès ha expressat el seu “reconeixement i agraïment” a la Fundació Aspronis per la seva tasca, que “ens ajuda a fer un país inclusiu, on tothom, independentment de les diferents capacitats que tinguem, pugui tenir una vida digna”.

Durant la seva intervenció en l’acte inaugural, al qual han assistit els residents i les seves famílies, el cap de l’Executiu ha mostrat el suport del Govern a la Fundació i ha posat de relleu que tant l’Administració com aquesta entitat compateixen l’objectiu “d’intentar servir els altres el millor que podem, uns dels de les institucions, d’altres des d’activitats tan importants i organitzacions tan importants com la Fundació Aspronis”.

En aquest sentit ha subratllat la importància que “les persones amb capacitats diverses del nostre país tinguin espais per viure-hi amb tota la dignitat, amb tota l’autonomia i on tots el treballadors i treballadores puguin oferir el millor de si mateixos”.

La Fundació ASPRONIS és una entitat sense afany de lucre que atén més de 600 persones en edat adulta amb discapacitat intel·lectual i altres col·lectius en situació de vulnerabilitat a la comarca de la Selva i als cinc municipis més al nord del Maresme. També atén més de 1.250 infants cada any en atenció precoç. A Palafolls atén 8 persones al centre de dia i 46 més en places residencials concertades amb la Generalitat.

Prèviament, el cap del Govern ha fet una visita institucional a l'Ajuntament de Palafolls, on s'ha trobat amb l'alcalde, Francesc Alemany, i altres membres del consistori. 

3  

Imatges

Visita a les instal·lacions

Visita a les instal·lacions 1143645

Visita a l'Ajuntament

Visita a l'Ajuntament 1647624

Intervenció del president

Intervenció del president 932399

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia