Sala de premsa

Procés estabilització ocupació

Publicades les convocatòries per al concurs de mèrits d'estabilització de la Generalitat competència de la Direcció General de Funció Pública

query_builder   13 juny 2022 13:19

event_note Nota de premsa

Publicades les convocatòries per al concurs de mèrits d'estabilització de la Generalitat competència de la Direcció General de Funció Pública

  • Les places convocades formen part de l’oferta d’ocupació pública d’estabilització aprovada pel Govern el passat 24 de maig 
  •  Demà a les 9 hores del matí s’obre el període d’inscripció de 20 dies hàbils per presentar les sol·licituds de participació

El Departament de la Presidència ha publicat avui al DOGC les convocatòries per al sistema selectiu excepcional del concurs de mèrits del procés d’estabilització de l’ocupació pública temporal, per a més de 9.700 places competència de la Direcció General de Funció Pública. Les places convocades formen part de l’oferta d’ocupació pública d’estabilització aprovada pel Govern el passat 24 de maig per a un total de 39.200 places, a les quals s’han d’afegir 7.600 de personal estatutari dels serveis de salut de l’ICS.

D’aquestes 39.200 places objecte d’estabilització, 11.800 corresponen a places d’administració i serveis. I d’aquestes, 9.700 són objecte de les convocatòries de concurs de mèrits publicades avui.

Les 9.700 places corresponen a 6.700 places de personal funcionari de més de 51 cossos, escales o especialitats, i 3.000 places de personal laboral de més de 100 categories professionals.

Afecten places tant de personal funcionari com laboral ocupades de forma temporal des d’abans de l’1 de gener del 2016 o bé ocupades per personal amb una relació temporal des de la mateixa data, segons preveu la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública.

En aquest concurs, de forma excepcional, els serveis prestats a l’Administració computaran un 60% de la puntuació. En el 40% restant es valorarà haver superat el concurs oposició sense obtenir plaça en la darrera convocatòria d’accés al mateix cos o categoria que la plaça a la qual s’opta (24 punts), els coneixements de català (fins a 10 punts), i l’acreditació de competències digitals ACTIC i equivalents (fins a 6 punts).

Les persones que hi vulguin participar podran fer la inscripció a partir de demà, dimarts, 14 de juny, a les 9 hores. Els formularis d’inscripció estaran disponibles a l’apartat de Procés d’estabilització de l’ocupació  temporal de la pàgina web d’Administració i funció pública.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, a comptar des de l’endemà de la publicació al DOGC de les convocatòries. Es podrà fer el tràmit durant les 24 hores del dia i l'ordre en què es faci la inscripció no tindrà cap impacte. Tant si es fa la sol·licitud el primer dia del termini com l’últim, la participació està garantida en igualtat de condicions per a tothom, independentment del moment en què es faci el tràmit.

Per fer la inscripció no s’haurà d’aportar cap documentació, només caldrà omplir el formulari corresponent amb les dades personals, signar-lo amb identificació digital (idCAT Mòbil o altres sistemes d’identificació i signatura electrònica) i fer el pagament de les taxes.

Tota la informació sobre el procés d’inscripció està disponible a l’apartat del Procés d’estabilització de l’ocupació temporal de la pàgina web d’Administració i funció pública.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia