Delegació a Tarragona

.

El Programa de primera experiència professional en les administracions públiques del SOC ofereix 33 contractes per a joves al Camp de Tarragona

query_builder   14 juny 2022 10:13

event_note Nota de premsa

El Programa de primera experiència professional en les administracions públiques del SOC ofereix 33 contractes per a joves al Camp de Tarragona

.
Cartell
  • El SOC ha posat en marxa aquest nou programa, destinat a persones joves a l’atur, que subvencionarà la contractació en pràctiques de 10 mesos per treballar a la Generalitat de Catalunya i al seu sector públic.
  • A la vegueria del Camp de Tarragona s’ofereixen 33 places per treballar al  Departament de la Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori; Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural; Empresa i Treball;  Interior; Justícia; Consorci del Transport Públic del Camp de Tarragona; Fundació Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili; Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA) i al Servei Català de la Salut.

El SOC ha posat en marxa un nou programa de primera experiència professional en les administracions públiques a través del qual subvencionarà la contractació de persones joves desocupades als diferents departaments de la Generalitat i els seus organismes públics.

En aquesta línia, en el conjunt de Catalunya es preveu la contractació de més de 600 joves d’entre 16 i 29 anys a través de la modalitat de contracte en pràctiques durant 10 mesos. A la vegueria del Camp de Tarragona s’ofereixen 33 places per treballar al Departament de la Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori; Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural; Empresa i Treball;  Interior; Justícia; Consorci del Transport Públic del Camp de Tarragona; Fundació Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili; Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA) i al Servei Català de la Salut.

Preferentment, es cobriran llocs de treball en tasques relacionades amb la transició ecològica i l'economia verda, la digitalització de serveis, la cohesió social (atenció a la dependència, intervenció amb col·lectius vulnerables i rehabilitació d'entorns i habitatge), així com el desenvolupament local rural.

Les persones contractades en el marc d’aquest programa hauran de ser més grans de 16 i menors de 30 anys, estar desocupades i inscrites al SOC com a demandants d’ocupació. A més, hauran de complir els requisits per a formalitzar un contracte en pràctiques, entre d’altres l’acreditació d’un títol universitari, de formació professional de grau mitjà, superior o equivalents, o un certificat de professionalitat.

Per a aquesta convocatòria es considera col·lectiu preferent les persones amb un grau reconegut de discapacitat igual o superior al 33%.

Totes les persones interessades poden contactar amb les oficines de Treball trucant al telèfon 900800046 per tal d’inscriure’s al programa i fer totes les gestions necessàries. Les oficines del SOC ja han començat a gestionar les ofertes d’aquestes places, ja que la data límit per iniciar els contractes és el 30 de juny i n’hi pot haver que comencin abans.

Pel que fa a la selecció, les oficines de treball facilitaran a les entitats contractants una relació de les persones candidates per a cada lloc de treball que compleixin els requisits. A partir d’aquest llistat, l’entitat haurà de realitzar el procés de selecció garantint el principi de no discriminació per cap raó.

A la vegueria del Camp de Tarragona s’ofereixen un total de 33 places:

  • 1 plaça al Consorci del Transport Públic del Camp de Tarragona, Autoritat Territorial de la Mobilitat
  • 1 plaça al Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural
  • 1 plaça al Departament de Justícia
  • 3 places al Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori
  • 2 places al Departament d'Empresa i Treball
  • 19 places al Departament d'Interior
  • 4 places a la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili
  • 1 plaça a l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària (IRTA)
  • 1 plaça al Servei Català de la Salut
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia