Educació

Fotografia

Josep Gonzàlez-Cambray: "Avancem el curs i donem totes les garanties perquè es pugui fer, i per això els centres ja coneixen per primer cop les plantilles estructurals"

query_builder   16 juny 2022 15:37

event_note Nota de premsa

Josep Gonzàlez-Cambray: "Avancem el curs i donem totes les garanties perquè es pugui fer, i per això els centres ja coneixen per primer cop les plantilles estructurals"

  • El conseller d’Educació ha inaugurat l’ampliació de l’Institut Brugulat de Banyoles

 

  • Prèviament, ha visitat l’Escola Bora Gran de Serinyà, que s’inclourà en el proper Pla econòmic financer per construir un nou edifici
Foto

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha explicat aquest matí que les escoles i les direccions dels centres coneixen tota la seva plantilla estructural aquest mes de juny: "Avancem el curs i donem totes les garanties perquè es pugui fer, i per això els centres ja coneixen per primer cop les plantilles estructurals". Així ho ha avançat en l’acte oficial d’inauguració de l’ampliació de l’Institut Brugulat de Banyoles, conjuntament amb l’alcalde del municipi, Miquel Noguer.

 

L’Institut Brugulat és un centre amb gairebé 1.000 alumnes matriculats de 4 línies d’ESO i 3 de batxillerat, i que també ofereix cicles de formació professional –Fusteria i moble, Gestió administrativa, Instal·lació i moblament, Manteniment electromecànic, Administració i Finances, Disseny i Moblament, i Mecatrònica industrial-.

 

Les obres del nou edifici han tingut una inversió per part del Departament d'Educació de més de 6 milions d’euros, tal i com ha explicat el conseller Gonzàlez-Cambray: “Després de molts anys estem avui aquí, ja tenim un nou edifici per l’Institut Brugulat. Vull agrair a tothom que ha aportat il·lusió i energies, com l’Ajuntament, la direcció, les famílies, el professorat i l’alumnat. Entre tot han sumat esforços i acció per fer que les coses passin”.

 

L’Institut Brugulat participa en diversos projectes d’innovació, sobretot en l’àmbit de formació professional, com ara el Programa de Qualitat i Millora Contínua, InnovaFP, Activa FP o el programa de mobilitat formativa i cooperació europea i internacional en ensenyaments professionals.

Foto 2

Prèviament, el titular d’Educació ha visitat Serinyà on l’ha rebut a l’Ajuntament l’alcalde del municipi, Josep Antoni Ramon. Després de signar el llibre d’honor, el conseller i alcalde han mantingut una breu reunió. En acabar, han visitat les instal·lacions de l’Escola Bora Gran, un centre amb una matrícula de 113 alumnes d’educació infantil i primària.

 

Gonzàlez-Cambray ha explicat que el Departament d'Educació inclourà al Pla econòmic i financer de la Generalitat la construcció del nou edifici de l’escola, i posarà a disposició els recursos necessaris per fer-ho possible. Un cop recorregudes les instal·lacions del centre, el conseller i l’alcalde han mantingut una trobada amb l’equip directiu.

 

 

16 de juny de 2022

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia