Palau Robert

miradajove

Camí del 25è aniversari d'activitat

El Palau Robert organitza un concurs fotogràfic via Instagram cercant la mirada jove

query_builder   17 juny 2022 14:46

event_note Nota de premsa

Camí del 25è aniversari d'activitat

El Palau Robert organitza un concurs fotogràfic via Instagram cercant la mirada jove

Amb l’objectiu de donar visibilitat a la mirada jove, i en el context dels actes de celebració del 25è aniversari d’activitat, el Palau Robert organitza un concurs de fotografia amb diferents categories: cultura, ecologia, ciència, feminisme i societat.

miradajove

Al concurs hi podrà participar qualsevol persona d’entre 18 i 35 anys, nascuda o resident a Catalunya, excepte els treballadors del Palau Robert o de qualsevol empresa relacionada directament o indirectament amb la iniciativa. S’hi podrà participar des d’avui, dimarts 17 de juny a les 12.00 h,  fins al dimarts 19 de juliol a les 10.00 h.

Els participants hauran de publicar una foto al seu perfil d’Instagram en la que etiquetaran al Palau Robert i la comentaran amb el hashtag de la secció en la qual participa + el títol de la fotografia (per exemple: #Ecologia - Títol: Turisme a la Barceloneta). 

Es valoraran fins a 3 publicacions per persona. Entre tots els participants que etiquetin al Palau Robert se seleccionaran les imatges més votades, 3 finalistes per categoria. El jurat designat serà l’encarregat d’atorgar el primer, segon i tercer premi per cada categoria.

Els guanyadors i finalistes exposaran durant el mes de setembre i/o octubre al Jardí del Palau Robert en una exposició dedicada on es mostraran les fotografies guanyadores de cada categoria.

Les bases del concurs poden consultar-se al web de Palau Robert.

1  

Fitxers adjunts

Bases - Mirada Jove al Palau Robert

Bases - Mirada Jove al Palau Robert
PDF | 283

`