Empresa i Treball

emt

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya col·labora en el procés de selecció de personal per a l'empresa Kronospan

query_builder   21 juny 2022 17:00

event_note Nota de premsa

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya col·labora en el procés de selecció de personal per a l'empresa Kronospan

  • S’han entrevistat 41 persones, 23 de les quals han estat derivades des de  l’Oficina de Treball de Tortosa
  • Es preveu que el mes de desembre s’hagin incorporat a l’empresa un mínim de 90 persones per iniciar la producció de la fàbrica
  • Kronospan invertirà 180 milions i contractarà gairebé 200 persones a la planta de Tortosa
emt

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) està col·laborant en el procés de selecció de personal per a la posada en marxa de la planta de Kronospan, ubicada a Tortosa. En aquest sentit, avui l’empresa ha organitzat un procés de selecció massiu als espais de la seu del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre.

Durant el matí, s’han entrevistat 41 persones que opten pels treballs relacionats amb l’àmbit de la producció i del manteniment. D’aquestes, 23 han estat derivades des de l’Oficina de Treball de Tortosa. El procés de selecció se seguirà realitzant en les properes setmanes i s’espera que d’aquí a desembre s’incorporin a l’empresa un mínimde 90 persones amb les que començarà la posada en marxa de la producció de Kronospan.

El  delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó i Fernandez, acompanyat del director territorial d’Empresa i Treball, Adam Tomàs i Roiget, han visitat l’espai habilitat per fer la selecció de personal i han  manifestat la gran entesa i col·laboració establerta entre el SOC i Kronospan.

A més, Salvadó ha manifestat als mitjans de comunicació presents, que “la relació de la Generalitat amb l’empresa es basa a fer un acompanyament de manera col·laborativa”.

Així mateix, Tomàs ha declarat que “la feina en conjunt amb Kronospan canviarà el paisatge del territori, i ara més que mai, amb el suport del SOC posarem en funcionament l’activitat”.

Kronospan a Catalunya

Kronospan, multinacional austríaca dedicada a la fabricació i distribució de panells de fusta, va anunciar el passat mes d’octubre una inversió de 180 milions d’euros a Catalunya i la creació de gairebé 200 llocs de treball directes per a la planta de Tortosa. És la inversió estrangera més gran que s’ha registrat mai a les Terres de l’Ebre.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia