Empresa i Treball

Conseller Torrent:

Conseller Torrent: "Projectes com el de Frontmatec a Cardona ens ajuden a continuar impulsant l'objectiu de reindustrialitzar Catalunya"

query_builder   22 juny 2022 18:57

event_note Nota de premsa

Conseller Torrent: "Projectes com el de Frontmatec a Cardona ens ajuden a continuar impulsant l'objectiu de reindustrialitzar Catalunya"

  • L’empresa danesa i propietària d’Aira Robotics ha aprovat una inversió de 7 milions d’euros en una primera fase per a construir una planta de 10.000 metres quadrats al polígon de la Cort II de Cardona
Conseller Torrent:

Dimecres, 22 de juny del 2022.- El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, ha assegurat que “projectes de Frontmatec a Cardona ens ajuden a continuar impulsant l’objectiu de reindustrialitzar Catalunya i de recuperar pes industrial en el nostre sistema productiu”. El conseller ha fet aquestes declaracions en la presentació d’aquesta nova inversió industrial acompanyat de l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, i dels empresaris Xavi Jané i Allan Jan Formann.

El conseller Torrent ha explicat que “és una notícia magnífica per Cardona, tant pel que suposa aquest projecte en sí mateix, com pel seu potencial dinamitzador de la vida econòmica del municipi” però també pel conjunt del país ja que “genera llocs de treball qualificats, contribueix a l’equilibri territorial i reforça l’ecosistema de la indústria alimentària de Catalunya, un àmbit d’alt valor estratègic i de futur”.

Frontmatec, empresa danesa líder a nivell mundial en proveïment de solucions tecnològiques per a la indústria alimentària i propietària de l’empresa Aira Robotics, ha aprovat una inversió de 7 milions d’euros en una primera fase per a construir una planta de 10.000 metres quadrats al polígon de la Cort II, fet que comportarà duplicar la superfície de l’actual empresa d’Aira i augmentar un 50% el número de treballadors entre el 2022 i 2025. . L’empresa creixerà en els propers 3 anys en un mínim de 25 treballadors qualificats.

Per altra banda, Frontmatec té intenció d’obrir un altre centre de producció a Cardona abans del 2030 en els 50.000 m2 que adquirirà aquest estiu, i que comportarà assolir la xifra de més de 100 treballadors, amb una inversió de més de 15 milions d’euros.

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia