- La iniciativa va adreçada a marques catalanes de moda que tenen potencial de creixement, amb l’objectiu d’accelerar la seva transformació digital
- El programa s’adreça a empreses amb un mínim de 2 anys d’antiguitat i una facturació de més de 100.000 euros, que es trobin en fase de creixement i amb un procés de digitalització en marxa
- Les empreses interessades poden presentar les seves sol·licituds de participació fins al 7 de setembre a través de Canal Empresa
El Departament d’Empresa i Treball, per mitjà del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), posa en marxa la tercera edició del programa d’acceleració en estratègia i màrqueting digital per a empreses catalanes de moda. Aquest projecte va adreçat a ajudar les marques a afrontar el repte de la digitalització amb les màximes garanties, a partir d’una estratègia individualitzada, planificada i basada en objectius.
El programa tindrà lloc entre els mesos de setembre i desembre. Prèviament es durà a terme un procés de selecció en què s’elegiran un màxim de deu marques amb potencial de creixement. Les marques seleccionades comptaran amb continguts de transferència de coneixement i acompanyament que han estat dissenyats per activar les seves palanques en estratègia i màrqueting digital, i accelerar-ne així el creixement a curt i mitjà termini.
El programa d’acceleració en estratègia i màrqueting digital s’adreça a empreses o persones físiques del sector tèxtil-moda, calçat i/o marroquineria, amb un concepte consolidat. Entre els requisits per participar, les empreses interessades han de tenir domicili fiscal a Catalunya, una estructura empresarial pròpia, almenys dos anys d’antiguitat i dos treballadors a temps complert, acreditar una facturació de més de 100.000 euros en un dels tres darrers exercicis, disposar de disseny i marca pròpia i canal de venda online.
Coordinada per Modaes, la tercera edició del programa d’acceleració en estratègia i màrqueting digital per a empreses catalanes de moda s’estructura en dues fases que se superposaran al llarg de gran part del procés: en primer lloc, començarà la fase de transferència de coneixement, que enguany consta d’onze workshops de caire especialitzat; en segon lloc, a partir de la tercera setmana de programa s’iniciarà també la fase d’acompanyament en estratègia digital, per a la qual s’ha reclutat un equip de professionals del màxim prestigi.
- Fase de Transferència de coneixement: tindrà lloc entre el 3 octubre i 28 de novembre, incrementant el nombre de workshops respecte a edicions anteriors fins a un total d’onze. Amb caràcter presencial i participatiu, aquestes sessions tractaran les següents temàtiques: arquitectura de marca, estudi de mercats, estratègia en comerç electrònic, gestió i relació amb els clients (estratègia CRM), optimització de la conversió (CRO), ciberseguretat, construcció de marca en l’entorn digital, cultura digital i transformació de les organitzacions, publicitat digital, negociació amb key opinion leaders (KOL) i construcció de missatges creatius.
- Fase d’Acompanyament personalitzat: tindrà lloc entre la segona quinzena d’octubre i fins a final d’any. Aquesta fase partirà dels principals reptes i palanques de creixement que s’hagin identificat per a cada marca durant el procés de selecció i els workshops. A partir de cada casuística concreta, s’estructuran reunions individualitzades amb mentores i mentors de gran experiència.
Tal com ha succeït en les anteriors edicions, l’organització espera que el pas pel programa d’acceleració en estratègia i màrqueting digital esdevingui un punt d’inflexió en la trajectòria de les marques participants. La combinació entre, d’una banda, el potencial d’aquestes empreses i, d’altra banda, el disseny i implementació d’una estratègia digital a mida, ha de ser la clau per una millora de la competitivitat i un creixement exitós.
Més informació del programa al web del CCAM:
http://ccam.gencat.cat/ca/arees_actuacio/moda/acceleradora_2022/
Enllaç al tràmit d’inscripcions: