Empresa i Treball

Imatge de l'speed dating organitzat avui

Més de 50 persones extreballadores de Mahle participen en una sessió d'entrevistes ràpides per a trobar feina

query_builder   30 juny 2022 18:24

event_note Nota de premsa

Més de 50 persones extreballadores de Mahle participen en una sessió d'entrevistes ràpides per a trobar feina

  • Aquesta acció s’ha coordinat des del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, en el marc del Pacte per a l’Ocupació del Garraf, per donar resposta a la situació sobrevinguda del tancament de la planta de Mahle a Vilanova i la Geltrú
Imatge de l'speed dating organitzat avui
Imatge de l'speed dating organitzat avui

Des del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc del Pacte per a l'Ocupació del Garraf i en coordinació amb l'Institut Municipal d’Educació i Treball de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Consell Comarcal del Garraf, Node Garraf i la Federació Empresarial del Gran Penedès, s'ha organitzat una sessió de Job Speed Dating o entrevistes ràpides, adreçades al personal de Mahle que s’ha quedat sense feina pel tancament de la planta a Vilanova i la Geltrú el gener passat.

La sessió s’ha fet avui a la seu de Neàpolis i ha comptat amb la participació d’una cinquantena de persones i 14 empreses del Garraf, Baix Penedès i Alt Penedès, que han presentat diferents ofertes de feina per a cobrir 23 llocs de treball.

S’ha treballat sota el paraigües del Pacte per a l’Ocupació del Garraf, segons els pilars de la concertació, amb l’objectiu de realitzar una acció en coordinació amb totes les entitats que en formen part. El treball conjunt ha permès trobar empreses interessades en els perfils i l’experiència laboral del les persones que treballaven a la Mahle i que es troben en procés de recerca de feina.

En aquest sentit, persones que treballaven amb perfils com d’encarregats de control de qualitat, caps de línia de producció, tècnics enginyers de processos, operaris de producció, manteniment i taller, consergeria i auxiliars administratius/ves han pogut entrar en contacte amb altres empreses que necessiten personal d’aquestes característiques. Després de la sessió d’entrevistes ràpides, les empreses es posaran en contacte directament amb les persones candidates per continuar el procés de selecció.

Aquesta és una actuació innovadora feta a mida per donar resposta la situació sobrevinguda del tancament de la planta de Mahle a Vilanova i la Geltrú.

 

Segueix-nos a les xarxes _________________________________________________________

1  

Imatges

Imatge de l'speed dating organitzat avui

Imatge de l'speed dating organitzat avui 3660

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia