Palau Robert

nova pantalla

L'exposició "Nova pantalla" arriba als 60.000 visitants i proposa noves accions

query_builder   1 juliol 2022 14:21

event_note Nota de premsa

L'exposició "Nova pantalla" arriba als 60.000 visitants i proposa noves accions

Nova Pantalla és la primera gran exposició dedicada a la indústria del videojoc a Catalunya. El seu objectiu és apropar a tots els públics el procés de creació que hi ha darrere d’un videojoc, donar a conèixer els perfils professionals que hi participen i celebrar les grans produccions d’èxit internacional fetes pels estudis catalans.
nova pantalla
  • Per aconseguir-ho, convida als visitants a submergir-se en aquest món a través d’instal·lacions immersives, continguts interactius i jocs. L’exposició té un clar caràcter divulgatiu i lúdic amb la finalitat d’arribar tant a aficionats com a totes aquelles persones que mai s’han acostat al mitjà interactiu.
  • Nova Pantalla vol reivindicar el videojoc com a artefacte cultural d’interès artístic, per això, entre els seus continguts compta amb un espectacular i evocador vídeo immersiu creat expressament per a l’ocasió, una obra que introdueix els visitants dins dels mateixos videojocs.
  • Quins són els perfils professionals que hi ha darrere d’aquestes obres interactives? Quines diferències hi ha entre les desenvolupadores “Triple A” i les “indie”? Com és que Barcelona s’ha convertit en una de les grans capitals dels videojocs per mòbil?


Activitats relacionades amb l'exposició "Nova Pantalla. El videojoc a Catalunya" al Palau Robert

Ara, i celebrant l’èxit de públic i l’interès generat, Nova Pantalla proposa un conjunt d’activitats paral·leles que ampliaran l’experiència i els temes tractats.

Aquest mes de juliol acollirem noves xerrades, presentacions i taules rodones, programes de ràdio i, fins i tot, sessions de música. Bona part de les activitats es realitzaran en el marc de Nova Pantalla +, una tarda dedicada als desenvolupadors i aficionats del món del videojoc. Les activitats proposades són les següents:

  • Videojocs i privacitat: bons consells per protegir les nostres dades (6 de juliol, a les 18h - Sala Cotxeres)
  • Videojocs com a experiències memorables: aprenentatge i efectes positius (6 de juliol, a les 19h - Sala Cotxeres)
  • Nova Pantalla+. La tarda del videojoc a Catalunya (8 de juliol, de 16 a 21h - Sala Cotxeres i Jardí)
  • El català als videojocs: una partida per guanyar (12 de juliol, a les 18h - Sala Cotxeres)

 

Trobareu detalls de la programació i dels protagonistes de les sessions a: https://palaurobert.gencat.cat/ca/exposicions/sala3/2022/nova-pantalla/activitats-relacionades-nova-pantalla/

Entrada lliure fins a completar aforament. L’activitat del dia 12 requereix inscripció prèvia.

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia