President

El president, durant la seva intervenió en l'acte

President Aragonès: "En les nostres decisions posem sempre les persones al centre"

query_builder   3 juliol 2022 13:45

event_note Nota de premsa

President Aragonès: "En les nostres decisions posem sempre les persones al centre"

  1. El cap de l’Executiu ha inaugurat a Amposta el casal cívic de gent gran Ruiz Salgado

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha posat de relleu avui, durant la inauguració del casal cívic de gent gran Ruiz Salgado d’Amposta, que “som aquí per treballar per les persones i per posar les persones al centre” i això “ho hem de tenir molt present, especialment pel que fa a la gent gran”. Durant la seva intervenció en la inauguració del casal, el cap de l’Executiu ha fet notar que “aquest equipament ens recorda que en les nostres decisions, dels qui tenim la responsabilitat de governar, posem sempre les persones al centre”.

El president, durant la seva intervenió en l'acte
El president, durant la seva intervenió en l'acte
{"name":"2022/07/03/13/45/76189353-ab4d-451b-9e49-56da26bcc9b0.jpg","author":"Rubén Moreno","type":"0","location":"0","weight":181279}

En aquesta mateixa línia, Pere Aragonès, ha subratllat “la importància de les cures, de cuidar-nos els uns als altres” i s’ha referit al pla d’envelliment actiu de l’Ajuntament d’Amposta, que, ha dit, “va en la línia de les polítiques d’envelliment actiu de la Generalitat, que tenen precisament aquest objectiu”. “És imprescindible que seguim treballant perquè la gent gran del nostre país visqui aquesta etapa amb plenitud, amb tota la dignitat i tots els recursos”, ha reblat.

El casal cívic de gent gran Ruiz Salgado d’Amposta és un espai municipal destinat principalment a les persones grans, però que per la seva polivalència s’utilitzarà com un casal cívic de ciutat. Serà la seu, entre d’altres, de l’Associació de Jubilats i pensionistes d’Amposta, que representa un teixit social de més de 1.500 socis. Durant el seu parlament, el president ha agraït a l’Ajuntament d’Amposta i a aquesta associació l’esforç per tirar endavant aquest equipament, que és un “gran pas endavant per garantir la qualitat de vida i l’envelliment actiu amb tota la dignitat”.

El president, durant la seva intervenció{"name":"2022/07/03/13/47/232d6586-bb21-436f-928f-5e392b0b6a16.jpg","author":"Rubén Moreno","type":"0","location":"0","weight":51945}

El nou equipament és un edifici de 1.400 metres quadrats, distribuït en dues plantes: planta baixa i un primer pis. A la planta baixa, a més de l’accés, hi ha el bar cafeteria, els serveis i una gran sala polivalent apta per activitats de lleure, reunions, ball, etc. També disposa d’una zona de magatzem i una petita cuina. A la primera planta s’hi ha ubicat una sala de reunions, un gimnàs, dos despatxos i dues aules, entre d’altres. El projecte de construcció de l’edifici ha tingut un cost de més 1,5 milions d’euros, mentre que la urbanització exterior ha suposat una inversió de 500.000 euros.

Abans de l’acte inaugural, el cap de l’Executiu, acompanyat del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Albert Salvadó, ha fet una visita institucional a l’Ajuntament d’Amposta, on ha estat rebut per l’alcalde, Adam Tomàs, i altres membres del consistori, i ha signat al llibre d’honor.

3  

Imatges

El president, durant l'acte

El president, durant l'acte 4575312

El president, amb l'alcalde

El president, amb l'alcalde 584286

Intervenció del president

Intervenció del president 1725597

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia